Поділитись:

Юрген Клопп: Я не можу пояснити цю поразку без алкоголю

П'ятниця, 12 квітня 2024, 18:06
256
0
0
Юрген Клопп: Я не можу пояснити цю поразку без алкоголю

фото: Getty Images

Ліверпуль опинився на межі вильоту з Ліги Європи: команда Юргена Клоппа програла 3:0 бергамській Аталанті на очах у власних вболівальників у першому матчі чвертьфіналу. "Червоні" були абсолютно не в формі та змогли продемонструвати свою перевагу лише в кількох діях.

«Я не впізнав себе, це було дуже дивно. Ми не можемо применшувати це, я не можу пояснити це без алкоголю. Звичайно, ми зараз в зав'язці, ми ж не дурні»,- сказав спантеличений Клопп у мікрофон RTL після поразки.

Деякі кадрові зміни, які зробив Клопп, імовірно, також були пов'язані з цим. Наприклад, 56-річний тренер залишив своїх трьох зірок - Мохамеда Салаха, Домініка Собошаля та Ендрю Робертсона - на лаві запасних, лише після слабкого першого тайму випустивши їх на другий. Очікуваного ефекту не сталося.

«Коли ви програєте, ваші кадрові зміни завжди викликають сумніви», - сказав Клопп, який, з одного боку, з повним розумінням поставився до дискусії, але також зазначив, що деякі зміни були необхідні в щільному графіку.

Після вильоту з Кубка Англії "червоні" тепер ризикують втратити свій другий титул у Лізі Європи під час прощального туру Клоппа. І в чемпіонаті справи також не стають легшими: у тристоронній битві з Арсеналом і Манчестер Сіті Ліверпуль поступився "канонірам" лідерством у таблиці минулих вихідних. Мета полягає в тому, щоб повернути собі лідерство в семи матчах, що залишилися, щоб наприкінці сезону можна було відсвяткувати принаймні один великий титул.

Читайте також: Наполі не хоче відпускати свого зіркового гравця, не дивлячись на його бажання піти

Циганков може більше не зіграти у цьому сезоні

256
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS