Поділитись:

Кінгслі Коман готовий проміняти Баварію на Англію

Четвер, 11 квітня 2024, 18:43
324
0
0
Кінгслі Коман готовий проміняти Баварію на Англію

фото: Getty Images

Повідомляється, що Кінгслі Коман готовий змінити мюнхенську Баварію на команду Прем'єр-ліги на тлі невдалої кампанії в Німеччині.

З моменту приєднання до Баварії Коман став невід'ємною частиною успіху клубу, зробивши свій внесок у його численні титули, включаючи перемогу в Лізі чемпіонів у 2020 році. Попри те, що у нього контракт з Баварією до 2027 року, його майбутнє в клубі залишається невизначеним. Він розглядає можливість переходу і готовий продовжити кар'єру в новій лізі, бажано в Англії або Іспанії, після того, як підкорив Німеччину, Францію з ПСЖ та Італію під час свого перебування в Ювентусі, повідомляє Sport Bild.

У цьому сезоні ігровий час Комана був обмежений, а травми заважали йому виступати, особливо з початку року. Він відзначився мізерними п'ятьма голами та трьома результативними передачами у 26 матчах, що підкреслює його зменшуваний вплив на поле.

Проте, будь-який клуб, зацікавлений у підписанні Комана, повинен буде відповідати високій ціні Баварії у 70 мільйонів євро. Однак, його здатність ефективно діяти на обох флангах підвищує його цінність як гравця, що робить його бажаним активом.

Коман був випущений на заміну Томасом Тухелем під час матчу Баварії з Арсеналом, який завершився внічию 2:2 в середині тижня. Однак він може отримати місце у старті, коли баварці зустрінуться з Кельном у Бундеслізі, оскільки тренер, ймовірно, буде ротувати склад напередодні вирішального матчу-відповіді чвертьфіналу Ліги чемпіонів проти "канонірів".

Читайте також: Вінгер Динамо може перейти до французького клубу

Реал Мадрид та ще три топові клуби готові викласти 110 мільйонів за одного з гравців Баварії

324
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS