Поділитись:

АПЛ введе нову технологію для визначення офсайду

Четвер, 11 квітня 2024, 18:05
224
0
0
АПЛ введе нову технологію для визначення офсайду

фото: Getty Images

Англійська прем'єр-ліга оголосила, що напівавтоматична технологія визначення положення поза грою буде використовуватися з сезону 2024/25, очікуваний час впровадження - вересень або жовтень.

Наразі рішення про положення поза грою, пов'язані з голами, двічі перевіряються офіційними особами VAR, але були скарги та невдоволення, пов'язані з часом, який займає перевірка, відсутністю ясності щодо того, що відбувається - особливо для вболівальників на трибунах - і помилками, які сприймаються як такі, що допускаються.

«Сьогодні на зборах акціонерів Прем'єр-ліги клуби одноголосно погодилися на впровадження напівавтоматичної технології визначення положення поза грою.

 

Нова система буде вперше використана в Прем'єр-лізі в наступному сезоні, і очікується, що технологія буде готова до впровадження після однієї з осінніх міжнародних перерв.

 

Технологія забезпечить швидке та послідовне розміщення віртуальної лінії поза грою, засноване на оптичному відстеженні гравців, а також створить високоякісну графіку трансляції, що забезпечить покращений досвід вболівальників на стадіоні та під час трансляції», - йдеться у повідомленні.

Технологія забезпечить швидше та послідовне розміщення віртуальної лінії офсайду на основі оптичного відстеження гравців, а також створюватиме високоякісну графіку трансляції, щоб забезпечити кращий перегляд трансляції на стадіоні для вболівальників. 

Напівавтоматизовану систему визначення офсайду використовували на чемпіонаті світу з футболу у Катарі у 2022 році, а з 2023 року вона використовується у Серії А та ЛЧ.

Читайте також: Реал Мадрид та ще три топові клуби готові викласти 110 мільйонів за одного з гравців Баварії

Тібо Куртуа став на захист Андрія Луніна після матчу з Манчестер Сіті

224
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS