Поділитись:

Розлючений Рубен Аморім рішуче заперечив чутки про те, що він стане новим тренером Ліверпулем

Четвер, 11 квітня 2024, 17:55
345
0
0
Розлючений Рубен Аморім рішуче заперечив чутки про те, що він стане новим тренером Ліверпулем

Фото: GettyImages

Рубен Аморім рішуче спростував повідомлення про те, що він вже досяг усної принципової домовленості про свій перехід в Ліверпуль.

Відомий як один із найяскравіших молодих тренерів у європейському футболі, Аморім став фаворитом, щоб замінити Юргена Клоппа в Ліверпулі. Це сталося після того, як у січні Клопп оголосив про своє рішення покинути посаду головного тренера Ліверпуля, що почало спонукати керівництво клубу почати шукати заміну.

Спочатку Хабі Алонсо вважався головним кандидатом на цю посаду. Однак іспанець підтвердив свою прихильність до Байєра, відкинувши будь-яку можливість переходу в англійський клуб.

Останні дні ЗМІ активно стверджували, що Аморім досяг домовленості, щоб очолити "червоних" з наступного сезону. Було навіть сказано, що йому запропонували трирічний контракт.

Однак під час нинішньої пресконференції португалець дещо розізлився від такої кількості інформації про його майбутнє. Після чого спростував всі заяви преси, наполягаючи на тому, що у нього не було жодних дискусій чи домовленостей з офіційними особами Ліверпуля.

"Не було жодного інтерв'ю, а тим більше угоди [з Ліверпулем]. Єдине, чого ми хочемо, всі ми тут, це стати чемпіонами зі Спортінгом. Нічого не зміниться. Я ще раз скажу: я тренер Спортінга", - сказав Аморім.

На тлі спекуляцій Аморім закликав ЗМІ утриматися від подальших питань про його майбутнє, висловивши свою рішучість зосередитися на боротьбі Спортінга за титул чемпіона Португалії.

Джерело: Goal

Читайте також:

Реал Мадрид та ще три топові клуби готові викласти 110 мільйонів за одного з гравців Баварії

Тібо Куртуа став на захист Андрія Луніна після матчу з Манчестер Сіті

Поліція заарештувала уболівальників Барселони після матчу з ПСЖ (+ВІДЕО)

345
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS