Поділитись:

Юрген Клопп накричав на журналіста на передматчевій пресконференції Ліги Європи

Четвер, 11 квітня 2024, 14:59
431
0
0
Юрген Клопп накричав на журналіста на передматчевій пресконференції Ліги Європи

Фото: GettyImages

Чинний тренер Ліверпуля Юрген Клопп під час передматчевої пресконференції вступив у словесну суперечку з нідерландським журналістом через жахливе інтерв'ю з колишнім гравцем "червоних" Джорданом Гендерсоном.

Колишній півзахисник збірної Англії покинув Ліверпуль минулого літа, щоб перейти в саудівський Аль-Іттіфак, а вже через декілька місяців знову повернутися до Європи, підписавши контракт з Аяксом. 

Юрген Клопп неочікувано звернувся до одного з журналістів зі питанням, чи він часом не той, хто брав інтерв'ю у Джордана, на що представник преси відповів, що це був його колега.

В ході розмови зав'язалася словесна суперечка, в ході якої Клопп декілька разів повторив наскільки жахливою є вся ця ситуація, через її надмірну жорстокість. А також зажадав вибачень для Гендерсона зі сторони журналістів. У відповідь на слова тренера Ліверпуля нідерландець сказав, що його колега вже вибачився і справу вдалося владнати.

Зауважимо, що Юрген Клопп мав на увазі нещодавнє напружене інтерв’ю ESPN після нічиї Аякса проти Фортуни Сіттард, у якому Гендерсона було поставлено декілька незручних і жорстоких запитань.

Джерело: Football365

Читайте також:

Евертону Миколенка четвертий раз змінуть очки

Травмований українець може продовжити кар'єру в Європі

Серхіо Рамос приєднається до Сергія Кривцова в Інтер Маямі

431
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS