Поділитись:

Давід де Хеа стане зіркою OnlyFans за 2,5 млн євро в місяць

Четвер, 11 квітня 2024, 11:34
273
0
0
Давід де Хеа стане зіркою OnlyFans за 2,5 млн євро в місяць

фото: Getty Images

Ексголкіпер Манчестер Юнайтед та збірної Іспанії Давід де Хеа може і не повертатись у футбол. З літа 2023 і до сьогодні воротар є вільним агентом. Зараз у нього статус найдорожчого гравця без команди.

Доки усі гадають, де ж іспанець продовжить кар'єру та який клуб обере, Де Хеа отримав ще одну дуже цікаву пропозицію не пов'язану з футболом.

Ресурс Seatpick.com разом із модельним агенством Cam стверджують, що Давід має можливість працювати на OnlyFans та заробляти навіть більше ніж 2,5 мільйони євро на місяць. 

Нагадаємо, що за місяць охорони воріт МЮ, в якому він пробув 12 років, голкіпер отримував 1,3 мільйони євро. А майбутні футбольні роботодавці можуть запропунівати ще меншу зарплатню. Тож пропозиція, звісно, зацікавила Де Хеа та опублікував сторіс із реакцією у своєму Instagram.

Футболіст поширив новину із видання La Razon із заголовком "Іспанський воротар, який міг би заробляти більш ніж два мільйони в місяць на OnlуFans". Та залишив саркастичний коментар: "Я втрачаю час" із веселими смайликами.

Читайте також: Гравці ПСЖ та Барселони відмовилися давати післяматчеве інтерв'ю через расистський жарт над Ламіном Ямалом

Серіал про виступи Шахтаря у Лізі чемпіонів номіновано на премію Еммі

273
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS