Поділитись:

Сексапільна дочка легенди АПЛ поділилася пікантною світлиною (+ФОТО)

Середа, 10 квітня 2024, 19:01
5566
2
0
Сексапільна дочка легенди АПЛ поділилася пікантною світлиною (+ФОТО)

Фото: Instagram @@hollieshearer

Дочка Алана Ширера Холлі - модель і співачка, авторка пісень, яка здобула велику кількість прихильників у соціальних мережах. На своєму останньому пості в Instagram вона зображена в бікіні зі склянкою води в руках. Пост отримав багато позитивних коментарів від її підписників.

Холлі - донька колишнього нападника збірної Англії Алана Ширера, який вважається одним з найкращих гравців Прем'єр-ліги всіх часів. Вона пішла слідами свого батька, продовжуючи кар'єру в світському житті, хоча і в іншій сфері.

Фото: Instagram @@hollieshearerФото: Instagram @@hollieshearer

Холлі випустила кілька синглів як авторка пісень, а також позувала для кількох брендів. Зараз вона живе в Парижі зі своїм хлопцем, який грає в регбі.

У соціальних мережах Холлі часто демонструє свій модельний одяг та купальники. Вона має велику кількість підписників в Instagram, де у неї понад 82 000 підписників. Її пости часто отримують багато позитивних коментарів від фоловерів, які роблять компліменти її красі та стилю.

У своєму останньому дописі Холлі зображена в бікіні від свого улюбленого бренду BlackBoughSwim. Вона стоїть на кухні зі склянкою води в руках. Допис підписано: «Останній сонячний день. Одягнула свій улюблений бренд бікіні BlackBoughSwim».

Пост отримав багато позитивних коментарів від її підписників. 

Фото: Instagram @@hollieshearerФото: Instagram @@hollieshearerФото: Instagram @@hollieshearerФото: Instagram @@hollieshearerФото: Instagram @@hollieshearerФото: Instagram @@hollieshearerФото: Instagram @@hollieshearerФото: Instagram @@hollieshearer

Читайте також: "Найкрасивіша футболістка світу" показала свого бойфренда (+ФОТО)

Кохана воротаря збірної Німеччини демонструє свої вміння у купальнику (+ВІДЕО)

Неймовірна партнерка Роналду в сукні, що підкреслює форми (+ФОТО)

Фанати благають "одягніть на мене наручники", коли гламурна поліцейська працює на матчах (+ВІДЕО)

5566
2
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS