Поділитись:

Зірка Челсі: Я не почуваюся собою

Середа, 10 квітня 2024, 16:35
431
0
0
Зірка Челсі: Я не почуваюся собою

Фото: GettyImages

Енцо Фернандес, аргентинський півзахисник, який прославився на Чемпіонаті світу 2022 року, зізнався, що ще не розкрив свого потенціалу в Челсі. В інтерв'ю офіційному сайту клубу Фернандес визнав труднощі адаптації до Прем'єр-ліги та нової команди після свого трансферу з Бенфіки за 106 мільйонів фунтів стерлінгів у січні 2023 року.

«Я намагаюся стати тим, ким я був на Чемпіонаті світу. Я хочу відчути себе тим Енцо, який грав на Чемпіонаті світу. Я хочу повернутися туди.

 

Я почуваюся добре, стаю кращим з кожним днем, але все ще не відчуваю, що виклався на всі 100 відсотків. Я все ще адаптуюся і все ще не відчуваю себе повністю собою, але я намагаюся досягти цього якомога швидше і щодня наполегливо працюю для цього», - сказав Фернандес.

Попри особисті труднощі, Фернандес висловив свою вдячність за те, що він є частиною такого престижного клубу, як Челсі, і змагається в атмосфері Прем'єр-ліги. А вже у наступному матчі Челсі зустрінеться з Манчестер Сіті у півфіналі Кубка Англії на стадіоні Вемблі наступних вихідних, 20 квітня.  

Джерело: ФК Челсі

Читайте також: В Челсі вкрай розчаровані грою Михайла Мудрика, клуб шукатиме нового вінгера

Ньюкасл Юнайтед збирається продати половину свого складу

Один із зіркових гравців Манчестер Сіті благає Пепа Гвардіолу про відпочинок

431
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К