Поділитись:

Карло Анчелотті заявив, що Реал Мадрид цілком задоволений нічиєю з Манчестер Сіті

Середа, 10 квітня 2024, 11:20
375
0
0
Карло Анчелотті заявив, що Реал Мадрид цілком задоволений нічиєю з Манчестер Сіті

Фото: GettyImages

Карло Анчелотті безумовно сподівався, що його команда поїде в гості до Манчестер Сіті з перевагою, але після закінчення матчу повідомив, що цілком задоволений тим результатом який склався у висновку.

Нагадаємо, що "лос-бланкос" зіграли в 3:3 з англійцями на Сантьяго Бернабеу у першому матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Команда Анчелотті раз за разом відігрувала м'ячі, щоб компенсувати своє відставання і вийти вперед, але в кінці матчу змарнувала свою перевагу та була змушена задовольнитися нічиєю.

На післяматчевій пресконференції італійський тренер неохоче прийняв результат гри:

"Я хотів отримати невелику перевагу, але ми повинні бути задоволені навіть таким результатом. Ми змагалися до кінця, і якщо ми це зробимо знову, то й у матчі-відповіді ми зможемо виграти", - сказав Карло.

Команди знову зустрінуться наступного тижня у другому матчі чвертьфіналу, щоб визначити кінцевого переможця цієї пари, який отримає путівку до півфіналу найпрестижнішого клубного турніру Європи. До цього, як в Реала, так і в Сіті є домашні поєдинки, про які їм потрібно турбуватися. "Вершкові" зіграють з Мальоркою, а команда Пепа Гвардіоли прийме вдома Лутон.

Джерело: Goal

Читайте також:

Непризначений пенальті у ворота Арсеналу відібрав у Баварії перемогу (+ВІДЕО)

Пеп Гвардіола заявив, що стан поля на Сантьяго Бернабеу жахливий

Під час мініфутбольного матчу у Харкові пролунали вибухи (+ВІДЕО)

375
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS