Поділитись:

Атлетіко Мадрид - Боруссія Дортмунд: прогноз Конкурента на перший матч 1/4 Ліги чемпіонів, 10 квітня 2024

Автор: Сергій Мозолюк |
Середа, 10 квітня 2024, 12:05
493
1
0
Атлетіко Мадрид - Боруссія Дортмунд: прогноз Конкурента на перший матч 1/4 Ліги чемпіонів, 10 квітня 2024

Фото: GettyImages

Мадридський Атлетіко намагатиметься продовжити єврокубковий успіх, зустрічаючись із Боруссією Дортмунд в рамках першого чвертьфіналу Ліги чемпіонів. А якщо ви хочете зробити ставку на своїх фаворитів, то скористайтеся бонусом від наших партнерів.

Атлетіко Мадрид - Боруссія Дортмунд

Середа, 10 квітня, 22:00.

Сезон для Атлетіко Мадрид видався нестабільним. Вони посідають четверте місце в Ла Лізі та продовжують запеклу боротьбу за повернення до Ліги чемпіонів наступного сезону. Хоча їхня внутрішня форма останнім часом є невдалою - лише три перемоги в останніх восьми матчах ліги (2 нічиї, 3 поразки), - на континентальній арені вони виглядають потужно. Цього сезону вони програли лише один із восьми матчів Ліги чемпіонів (5 перемог, 2 нічиї).

Зараз на своєму полі вони приймають Боруссію Дортмунд, яка стоїть на їхньому шляху до першого півфіналу з сезону 2016/17. Ці дві команди також зустрічалися на груповому етапі розіграшу 2018/19, і тоді Атлетіко здобув перемогу на своєму полі. Загалом, їхня єврокубкова домашня статистика проти німецьких команд вражає: 12 матчів без поразок (8 перемог, 4 нічиї). Також варто зазначити, що тренер Дієго Сімеоне ніколи не програвав домашніх матчів плей-оф Ліги чемпіонів на чолі Атлетіко (10 перемог, 6 нічиї), а його команда за цей час зберегла ворота сухими аж 12 разів!

Боруссія Дортмунд провела не менш непостійний сезон і зараз перебуває на п'ятому місці в Бундеслізі. Здавалося, вони подолали кризу, здобувши чотири перемоги в лізі поспіль, але минулими вихідними їх спіткала поразка від Штутгарта (1:0) на своєму полі. Перемога тут, безумовно, допомогла б їм пом'якшити гіркоту цієї поразки, а також наблизила б їх до півфіналу Ліги чемпіонів вперше з сезону 2012/13, коли вони стали срібними призерами.

Проте успішний старт не гарантований, особливо з огляду на невдалу статистику Дортмунда в Іспанії. За останні 18 візитів до Іспанії німецькій команді вдалося здобути лише три перемоги (5 нічиїх, 10 поразок), а п'ять із восьми останніх матчів там завершилися поразками.

Футболісти, за якими варто стежити: Аксель Вітсель відіграв 145 матчів за Дортмунд до переходу в Атлетіко влітку 2022 року, тому він матиме змогу помститися своїй колишній команді, адже минулими вихідними забив свій другий гол у цьому сезоні. Тим часом Карім Адейємі забивав до перерви у двох із трьох останніх виїзних матчів Дортмунда.

Гаряча статистика: Жоден із останніх семи домашніх матчів Атлетіко в усіх турнірах не завершувався безгольовою першою половиною гри.

Очікується на напружений матч з мінімальною перевагою Атлетіко Мадрид завдяки їхній домашній статистиці та досвіду єврокубкових протистоянь. 

Букмекери вважають "матрацників" беззаперечним фаворитом з коефіцієнтом 1.80.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Атлетіко не програє:

Перемога Атлетіко Мадрида - 39%. 
Нічия - 37%. 
Перемога Боруссії Дортмунд - 24%.

Читайте також: Манчестер Юнайтед може потрапити до Ліги чемпіонів завдяки допомозі УЄФА

Ліга чемпіонів посилено готується на тлі загрози з боку ІДІЛ

493
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS