Поділитись:

Дніпро-1 - Зоря: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 9 квітня 2024

Автор: Іван Чирко |
Вівторок, 09 квітня 2024, 10:00
229
0
0
Дніпро-1 - Зоря: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 9 квітня 2024

Фото upl.ua

Дніпро-1 та Зоря в минулому сезоні до останнього туру змагались за медалі УПЛ. У підсумку дніпряни стали срібними призерами, а луганчани - бронзовими. У поточному сезоні їм обом буде важко повторити це досягнення, але свої завдання в них лишаються. Тому сьогоднішній матч може бути цікавим, а стартує він о 13:00 за київським часом.

Якщо ви хочете додати емоцій перегляду цього матчу, то можете скористатись бонусами від нашого партнера.

Дніпро-1

Команда Максимова в попередньому турі здолала Колос (2-0), здобувши першу перемогу за 3 матчі. І це дозволило їй втриматись в боротьбі за медалі. Окрім того, в цьому турі очки втратили Кривбас та Динамо, що дає шанс дніпрянам скоротити відстань до конкурентів. Зокрема, зрівнятись по очках з киянами, які при цьому матимуть 2 гри в запасі. 

У кадровому плані у Дніпра-1 все йде на покращення. У грі з Колосом повернулись на поле Сваток, Леднєв, Третьяков та Танчик. Тому сьогодні у Максимова буде більше людей у заявці і більше можливостей для замін. 

Зоря

"Чорно-білі" демонструють найбільший регрес у порівнянні з попереднім сезоном. Із команди, яка боролась за медалі вони перетворились на борця за виживання. Поки що успішного, оскільки луганчани випереджають зону перехідних матчів на 3 бали. Проте ситуація в клубі досі напружена і очки в останніх турах Зорі даються важко. Зокрема, на тижні вона без шансів програла у перенесеному матчі Динамо (0-3).

Сьогодні ж тренерському штабу "чорно-білих", окрім ігрових проблем, доведеться латати діру в центрі захисту, оскільки Джордан перебрав жовтих карток.

Зірви джекпот тут

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Дніпро-1 - коефіцієнт 1.61

Ми теж думаємо, що Дніпро-1 переможе:

Перемога Дніпра-1 - 59%

Нічия - 24%

Перемога Зорі - 17%

Читайте також:

Артем Гагарін оцінив шанси Кривбаса на чемпіонство в УПЛ

Кривбас втрачає очки з Ворсклою і відпускає Шахтар у чемпіонській гонці

Динамо вдома сенсаційно втратило очки з ЛНЗ

229
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS