Поділитись:

Бернарду Сілва вирішив покинути Манчестер Сіті: відомий наступний клуб португальця

Вівторок, 09 квітня 2024, 09:49
664
0
0
Бернарду Сілва вирішив покинути Манчестер Сіті: відомий наступний клуб португальця

Фото: GettyImages

Як повідомляється, Бернарду Сілва з Манчестер Сіті прагне змінити оточення, а англійська погода є ключовим фактором у його бажанні покинути клуб. За інформацією Football Insider, португальський плеймейкер шукає "кращого стилю життя" за межами Манчестера, натякаючи на можливий переїзд за кордон наприкінці сезону.

Талант Сілви та його внесок у Манчестер Сіті незаперечні. Він був одним із ключових факторів успішного періоду правління Пепа Гвардіоли на Етіхаді, зігравши майже 350 матчів і відігравши ключову роль у п'яти перемогах команди в Прем'єр-лізі та Лізі чемпіонів, а також у завоюванні низки інших трофеїв. Лише цього сезону він відзначився дев'ятьма голами та п'ятьма результативними передачами у 38 матчах у всіх турнірах.

Попри свої досягнення, 29-річний футболіст, схоже, прагне змін. Хоча попередні трансферні чутки кружляли навколо Сілви, він зрештою залишився в Сіті. Однак, як повідомляється, підписане наприкінці минулого року продовження контракту на один рік, що залишило його в клубі до 2026 року, включало пункт про відступні.

Трансферний експерт Фабріціо Романо нещодавно пролив світло на цей пункт, назвавши суму відступних у розмірі 50 мільйонів фунтів стерлінгів. Барселона стала можливим варіантом для переходу футболіста, і агент гравця Жорже Мендеш, як повідомляється, веде переговори з каталонським грандом. 

Інтерес Реала, однак, виглядає менш ентузіастичним. Всупереч тому, що Мендеш запропонував послуги Сілви за схожу суму, повідомляється, що президент Реала Флорентіно Перес не вважає Сілву цінним доповненням до команди, особливо зважаючи на його вік. Як наслідок, Реал відхилив пропозицію Мендеша.

Джерело: Football Insider

Читайте також: Роналду вдарив суперника та отримав червону картку в матчі Аль-Хіляль - Аль-Наср (+ВІДЕО)

Суперкомп'ютер оновив шанси команд на перемогу в АПЛ після 32 туру

Троє ключових гравців Ман Сіті не тренувалися перед матчем Ліги чемпіонів проти Реала

664
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К