Поділитись:

Динамо вдома сенсаційно втратило очки з ЛНЗ

Понеділок, 08 квітня 2024, 17:30
369
0
0
Динамо вдома сенсаційно втратило очки з ЛНЗ

фото upl.ua

У понеділок, 8 березня, Динамо в рамках 23 туру УПЛ приймало ЛНЗ та несподівано втратило очки, зігравши внічию з черкащанами.

Матч розпочався з атак Динамо, яке намагалось забити швидкий гол і з енної спроби йому це вдалося. Шапаренко відібрав м'яч у центрі поля після чого Ванат виконав закидання за спини захисникам на Ярмоленка, який у дотик перекинув Кучеренка, що вийшов з воріт. Після цього ЛНЗ вирівняв гру в плані контролю м'яча, але атаки Динамо були значно гострішими і якби не сейви Кучеренка, то кияни збільшили б свою перевагу в рахунку. 

Натомість ЛНЗ реалізував свій єдиний момент у першому таймі. Саліху добив м'яч у пусті ворота, скориставшись помилкою Нещерета, який не втримав м'яч у руках намагаючись перехопити навіс із кутового. Сталося це на 40 хвилині після чого команди більше нічого не створили та пішли на перерву.

Другий тайм проходив під диктовку Динамо, яке багато атакувало позиційно та створювало моменти, але не змогло їх реалізувати. Натомість ЛНЗ намагався втікати в контратаки, але особливої гостроти із них черкащани не витискали. 

УПЛ, 23 тур

Динамо 1-1 ЛНЗ

Голи: Ярмоленко, 15' – Саліху, 40'

Стартові склади:

Динамо: Нещерет – Вівчаренко (Дубінчак, 78'), Попов, Дячук, Тимчик, Бражко (Пономаренко, 85'), Шапаренко, Андрієвський (Буяльський, 78'), Кабаєв, Ярмоленко (Волошин, 63'), Ванат.

ЛНЗ: Кучеренко – Муравський, Ковальов (Тілль, 78'), Саліху, Стасюк (Насонов, 70'), Норенков, Рибалка (Пасіч, 58'), Бойко, Яшарі, Наумець (Ейнел, 58'), Молло (Хобленко, 46').

Зазначимо, що після цього матчу відставання Динамо від першого Шахтаря збільшилось до 4 очок. Натомість ЛНЗ піднялось на 9 місце, обійшовши Колос.

Читайте також:

Директор академії Кривбасу назвав мародерством дії одного з грандів УПЛ

Полісся в результативному матчі ледь не втратило перемогу над Минаєм

Руслан Ротань обурився після матчу з Чорноморцем та назвав арбітрів "провокаторами"

369
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К