Поділитись:

З Евертона Миколенка офіційно знову зняли очки

Понеділок, 08 квітня 2024, 16:25
502
0
0
З Евертона Миколенка офіційно знову зняли очки

Фото: GettyImages

Боротьба Евертона за виживання в Прем'єр-лізі значно погіршилася після того, як клуб був позбавлений ще двох очок за порушення Правил прибутку та сталого розвитку (FPR).

Це вже друге зняття очок з "ірисок" у цьому сезоні. У листопаді з них було знято 10 балів, чотири з яких були відновлені після апеляції. Однак у січні з'явився новий набір звинувачень, що змусило Прем'єр-лігу звернутися до незалежної комісії. Останнє покарання стосується фінансових показників Евертона за сезон 2022-23 років.

Фінансові проблеми мерсисайдського клубу стали очевидними 31 березня, коли він оголосив про збитки у розмірі 89,1 мільйона фунтів стерлінгів, що майже вдвічі перевищує показник попереднього року. Враховуючи попереднє вирахування, ще одне покарання було широко очікуваним.

Хоча ще одне зняття двох очок може здатися відстрочкою, позиція Евертона залишається нестабільною. Наразі клуб знаходиться лише на два очки вище зони вильоту, а до кінця сезону залишилося лише сім матчів. 

Евертон ще не повідомив, чи буде він оскаржувати це останнє рішення.  Одне можна сказати напевно: боротьба проти вильоту стала для "Ірисок" відчайдушною боротьбою. 

Читайте також: Трагічна смерть юного футболіста: 16-річного Максима Матерухіна вбив нетверезий чоловік

Друг Мілевського розкрив неочікуване коло спілкування ексгравця Динамо

Руслан Ротань обурився після матчу з Чорноморцем та назвав арбітрів "провокаторами"

Ващук заступився за Зінченка після провокації Ор'є

502
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS