Поділитись:

Кіліан Мбаппе про зустріч із Барселоною: Я не боюсь

Понеділок, 08 квітня 2024, 14:21
467
0
0
Кіліан Мбаппе про зустріч із Барселоною: Я не боюсь

фото: Getty Images

Суперзірка Парі Сен-Жермен Кіліан Мбаппе зробив попередження Барселоні перед тим, як обидві команди зійдуться в Лізі чемпіонів.

Мбаппе і раніше був скалкою в оці Барселони, адже він відзначився хет-триком у ворота каталонців у Лізі чемпіонів. У 2021 році Мбаппе самотужки забезпечив парижанам перемогу 4:1 вдома в першому турі, ледь не вибивши "блауграну" в останньому сезоні Ліонеля Мессі в клубі. Тепер він зробив ще одне попередження команді Хаві Ернандеса з наближенням їхнього протистояння.

У розмові з Telefoot Мбаппе сказав: 

«Я не боюсь і, як завжди, не збираюся ховатися. Бачачи динаміку, яку ми маємо, я впевнений, що ми віддамо всі сили, а результат... Все в руках Божих».

За останні кілька місяців між менеджером ПСЖ Луїсом Енріке та Мбаппе сталася досить публічна сварка, коли француз відмовився пов'язувати своє майбутнє з парижанами.

За останні два місяці Мбаппе неодноразово саджали на лаву запасних або випускали на заміну, а Енріке також жартував, що те ж саме може статися і з Барселоною, його колишнім клубом. Мбаппе пов'язують із сенсаційним переходом до суперників Барселони, мадридського Реалу, як вільного агента.

Мбаппе буде готовий показати Реалу, наскільки добре він може зіграти проти Барселони, коли вони зіграють з ПСЖ у середу, 10 квітня, на Парк де Пренс, а потім вирушать до Барселони у вівторок, 16 квітня.

Читайте також: Фенербахче демонстративно зійшов з поля у матчі за Суперкубок (+ВІДЕО)

Челсі готовий включити Ріса Джеймса до угоди щодо підписання Федеріко Вальверде

467
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS