Поділитись:

Тренер обізвав Мессі "одержимим карликом з обличчям диявола"

Понеділок, 08 квітня 2024, 10:52
432
0
0
Тренер обізвав Мессі "одержимим карликом з обличчям диявола"

фото: Getty Images

Ліонеля Мессі назвали "одержимим карликом" з "обличчям диявола" під час гнівної перепалки з асистентом тренера Монтеррей (1:2) Ніко Санчесом.

Восьмиразовий володар "Золотого м'яча" не грав у першому матчі чвертьфіналу Кубка чемпіонів КОНКАКАФ Інтер Маямі проти мексиканського Мехіко. Однак він був частиною групи, до якої входили Луїс Суарес, Хорді Альба і Тата Мартіно, які зіткнулися з гравцями і тренерами суперника після перемоги Монтеррея з рахунком 2:1 на стадіоні Чейз.

Кажуть, що Мессі і Ко попрямували до кімнати, де розміщуються офіційні особи матчу, після того, як висловили свою незгоду з низкою важливих рішень.

Після цієї суперечки через канал FOX Sports MX просочився аудіозапис, на якому Санчес сказав:

«Карлик був одержимий, у нього було обличчя диявола. Він приставив свій кулак до мого обличчя і сказав: За кого ти себе маєш?. Але через те, що я не дивився на нього, я відводив погляд, я не відповів, і це зробило все ще гірше. І Тата Мартіно стояв переді мною і казав мені: Дурень, ти збираєшся плакати? Дурень! ті відео, вони, напевно, стерли їх усі, тому що це виставляє їх у поганому світлі. Те, що вони зробили, було дуже серйозно».

Інтер звернувся до КОНКАКАФ з проханням розібратися в ситуації, але асистент тренера Санчес вибачився за деякі свої коментарі - при цьому аргентинець сказав, не звертаючи уваги на земляка Мессі:

«Оскільки я не знаю тренера Інтера Герардо Мартіно і говорив про нього в неповажній манері, я прошу вибачення. Я такий же аргентинець, як і всі вони, і завжди буду захищати свій клуб. Я тут, щоб показати своє обличчя і взяти на себе відповідальність».

Маямі та Монтеррей знову зійдуться, і Мессі, як очікується, буде включений до стартового складу "Чапель" на цей матч після того, як повернувся після травми з лави запасних у нічиїй 2:2 з Колорадо Рапідс в МЛС.

Читайте також: Зірка Фрозіноне: Не митиму руку, яку потиснув Мессі

Мартін Едегор із Арсенала: Ми не боїмось Гаррі Кейна

432
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К