Поділитись:

Дібала висміяв Гендузі під час римського дербі Роми та Лаціо (+ВІДЕО)

Неділя, 07 квітня 2024, 11:34
313
0
0
Дібала висміяв Гендузі під час римського дербі Роми та Лаціо (+ВІДЕО)

Фото: GettyImages

Пристрасті вирували на полі римського дербі, і декільком гравцям довелося розбороняти сутичку, але останнє слово залишилося за зіркою Роми. Пауло Дібала познущався з Маттео Гендузі, показавши йому свій щиток під час матчу. А новий тренер Роми Даніеле Де Россі виграв своє перше дербі столиці з рахунком 1:0.

Цього разу дербі видалося доволі запеклим, і після кількох сутичок на полі на 65-й хвилині гри пристрасті ледь не розпалилися між Дібалою та Гендузі. Колишній гравець Арсеналу схопив аргентинця за руку, їх довелося розборонити лінійному арбітру.

Поки гравці мчали до місця події, а суддя відвів їх вбік, щоб суворо прочитати нотації, Гендузі не втримався і щось крикнув зірці Роми. Однак останнє слово залишилося за Дібалою. Відбігаючи, він помахав перед французом своїм щитком. На ньому було зображення збірної Аргентини, яка перемогла на Чемпіонаті світу – тому самому, який відбувся минулого року в Катарі, де збірна Франції програла у фіналі.

Dybala and Guendouzi fight and the Argentine shows him his shinguard with a picture of the World Cup
byu/Pola_2018 insoccer

Тоді аргентинець зіграв ключову роль у фіналі, вийшовши на заміну і реалізувавши пенальті в серії післяматчевих пенальті. Гендузі потрапив до складу на турнір, але йому довелося спостерігати за грою з лави запасних, як його команда зазнала поразки на останньому етапі.

Читайте також: Рома у римському дербі перемогла Лаціо

Крістіан Пулішич змінить позицію у складі Мілану

Фанати Роми та Лаціо влаштували сутички біля Олімпійського стадіону (+ВІДЕО)

313
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS