Поділитись:

Валенсія Яремчука може підписати зіркового нападника

Неділя, 07 квітня 2024, 12:05
360
0
0
Валенсія Яремчука може підписати зіркового нападника

Фото: GettyImages

За повідомленнями, Валенсія спробує підписати 21-річного іспанського вінгера Ансу Фаті з Барселони влітку.

За словами іспанського журналіста Адріана Санчеса, Ансу Фаті потрапив до сфери інтересів Валенсії. "Лос Че" спробують переманити 21-річного гравця з Барселони на тлі невизначеності щодо його майбутнього з чинним чемпіоном Ла Ліги. Проте, якщо він покине "блауграна" влітку, молодий атакуючий гравець хоче повернутися до Севільї.

Кар'єра Ансу Фаті складається жахливо після того, як він подавав надії, пробившись до основного складу Барселони. Експерти та вболівальники вітали його як довгострокового спадкоємця Ліонеля Мессі після його вражаючого впливу в перші дні в основній команді.

Однак низка травм поставила його кар'єру на паузу, і за останні кілька років юнак майже не прогресував. Хоча 21-річний футболіст регулярно виступав у сезоні 2022/23, він майже не виходив у стартовому складі. Таким чином, минулого літа Барселона віддала Фаті в оренду до Брайтона.

Проте іспанський вінгер провів черговий невдалий сезон, зігравши менше 1000 хвилин у складі "чайок", вийшовши на поле лише 24 рази. Повернення до англійської Прем'єр-ліги може бути можливим, хоча останні повідомлення спростовують цю думку. Тим часом, клуб Ла Ліги Валенсія спробує підписати Фаті цього літа.

Однак Фаті хоче приєднатися до іншого клубу Ла Ліги, а не до Валенсії, обравши Севілью своїм пріоритетним варіантом. "Лос Нервіоненсес" виховували 21-річного футболіста на початку його юнацької кар'єри, перш ніж він перейшов до Барселони. Тому не дивно, що молодий атакуючий гравець хоче знову приєднатися до андалузької команди.

Джерело: Adrian Sanchez

Читайте також: Лука Модріч їде додому? Динамо Загреб намагається повернути зірку Реала до Хорватії (+ВІДЕО)

Куртуа може повернутися у ворота Реала вже цього сезону

Гравець Жирони відкритий до переходу в Реал Мадрид

Барселона цікавиться зіркою Наполі: каталонці провели перші переговори

360
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS