Поділитись:

Серія А: прогноз Конкурента на матчі 7 квітня 2024

Автор: Іван Чирко |
Неділя, 07 квітня 2024, 12:51
300
0
0
Серія А: прогноз Конкурента на матчі 7 квітня 2024

фото Getty Images

Минулої неділі в Серії А не було матчів через святкування Великодня, а на цьому тижні в Італії повертаються до звичного графіка з 5 матчами в неділю. Зокрема, сьогодні зіграють Болонья, Наполі та Аталанта, а завершить ігровий день суперматч між Ювентусом та Фіорентиною.

Фрозіноне - Болонья

Неділя 7 квітня, 13:30

У першому колі Болонья з великими проблемами здолала Фрозіноне (2-1). І це була домашня гра, де "россоблу" практично не помічають своїх суперників. Але то був час, коли "канарки" створювали проблеми всім своїм опонентам та йшли в середині таблиці. Зараз же команда Ді Франческо  в зоні вильоту та має серію з 9 матчів без перемог. Болонья ж навпаки стала лише сильнішою і програла за останні 10 матчів лише Інтеру, здобувши при цьому 8 перемог. Це дозволяє команді Мотти впевнено крокувати до виходу в Лігу чемпіонів, маючи гандикап в 7 балів над шостою Аталантою

Букмекери бачать фаворитом цього матчу Болонью - коефіцієнт 1.85

Ми теж думаємо, що Болонья переможе:

Перемога Фрозіноне - 8%

Нічия - 21%

Перемога Болоньяї - 71%

Якщо ви хочете додати емоцій перегляду цих матчів, то можете скористатись бонусами від нашого партнера.

Монца - Наполі

Неділя 7 квітня, 16:00

У минулому сезоні Монца була дебютантом Серії А та розташовувалась в середині турнірної таблиці, а Наполі впевнено здобув чемпіонський титул. А в нинішній кампанії вони борються за вихід до єврокубків, ось так все може змінюватись у футболі. Зараз Наполі 8 в турнірній таблиці та відстає на 1 бал від зони єврокубків. Монца 11, але до неаполітанців їй всього 3 бали. Тому сьогодні господарі можуть навіть обійти свої опонентів у турнірці. Передумови для цього є, оскільки "б'янкороссі" сильно грають вдома, а Наполі частенько втрачає очки на виїзді. Окрім того, в попередньоу сезоні Монца перемогла вдома "партенопеї" з рахунком 2-0, а в першому колі цього сезону команди зіграли внічию (0-0).

Букмекери віддають перевагу в цьому матчі Наполі - коефіцієнт 1.80

Ми теж думаємо, що Наполі не програє:

Перемога Монци - 30%

Нічия - 33%

Перемога Наполі - 37%

Зірви джекпот тут

Кальярі - Аталанта

Неділя 7 квітня, 19:00

Клаудіо Раньєрі проти Джанп'єро Гасперіні, що ще може бути цікавіше? Тим більше, що Кальярі зараз набрав хід, програвши в останніх 6 матчах лише Монцці (0-1), що дозволило йому трішки відірватись від зони вильоту. Аталанта ж веде боротьбу за Лігу чемпіонів, відстаючи від п'ятої Роми на 4 бали з двома матчами в запасі, та продовжує грати в Кубку Італії та Лізі Європи, що зумовлює ротацію в деяких матчах. Можливо, й сьогодні це станеться, оскільки в мідвік "бергамаски" зіграли перший матч півфіналу Кубка Італії з Фіорентиною (0-1), а вже в четвер їх очікує перша гра чвертьфіналу Ліги Європи з Ліверпулем,  яка до того ж відбудеться на Анфілді.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Аталанту - коефіцієнт 1.73

Ми думаємо, що Аталанта здобуде складну перемогу:

Перемога Кальярі - 23%

Нічия - 29%

Перемога Аталанти - 48%

Верона - Дженоа 

Неділя 7 квітня, 19:00

Верона веде відчайдушну боротьбу за виживання, випереджаючи зону вильоту лише на 2 бали. Дженоа середняк чемпіонату, який вже ні на що не претендує і це підтверджують результати команди - "грифони" не перемагають 4 матчі поспіль. Тому очевидно, кому сьогодні потрібніший вдалий результат, але чи вдасться його здобути Вероні, яка за останні 5 домашніх матчів програла лише Мілану (1-3) подивимось.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Верону - коефіцієнт 2.55

Ми вважаємо, що Верона не програє:

Перемога Верони - 40%

Нічия - 35%

Перемога Дженоа - 25%

Анонс та прогноз матчу Ювентус - Фіорентина читайте тут

300
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS