Поділитись:

Грабіжники обікрали будинок форварда Ньюкасла Александра Ісака

Неділя, 07 квітня 2024, 10:41
362
0
0
Грабіжники обікрали будинок форварда Ньюкасла Александра Ісака

Фото: GettyImages

Нападника Ньюкасла Александра Ісака, ймовірно, оминули неприємності минулої суботи (6 квітня), адже він відіграв усі 90 хвилин у переможному матчі проти Фулгема. Однак, за даними The Sun, його будинок у Нортумберленді став мішенню для грабіжників раніше цього тижня.

Зловмисники викрали автомобіль Ісака, який пізніше було знайдено покинутим лише за чотири кілометри від місця злочину. Ісак - остання жертва серед довгого списку футболістів АПЛ, які постраждали від "виїзних грабіжницьких банд". Ці банди скоюють злочини, коли, на їхню думку, футболістів не буде вдома через матчі.

Один із товаришів Ісака по команді, Жоелінтон, живе лише за пів кілометра звідси, і його будинок пограбували три місяці тому. Поліція досі розслідує це пограбування та можливий зв'язок із крадіжкою в Ісака, повідомляє The Sun.

У тому ж повідомленні йдеться про те, що за два дні до поїздки "сорок" на матч проти Фулгема банда грабіжників проникла до чотирикімнатного будинку Ісака. Наразі невідомо, чи були Ісак або його родина вдома під час інциденту, а деталі щодо того, що саме було викрадено (окрім невказаного автомобіля), тримаються в секреті.

За попередньою інформацією, злочинці проникли до будинку через задні двері. Місцеву поліцію повідомили про інцидент на маєтку Даррас-Холл у Нортумберленді приблизно о 10 вечора у четвер, 4 квітня.

Джерело: The Sun

Читайте також: Челсі вже 12 місяців стежить за Артемом Довбиком

АПЛ: прогнози Кріса Саттона на матчі 7 квітня 2024

Грандіозний скандал в УАФ: Шевченка звинувачують у зловживаннях та погрозах

362
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS