Поділитись:

Марсьяль пропонує свої послуги Інтеру після невдач в Манчестер Юнайтед

Неділя, 07 квітня 2024, 14:07
239
0
0
Марсьяль пропонує свої послуги Інтеру після невдач в Манчестер Юнайтед

Фото: GettyImages

Антоні Марсьяль, схоже, покине Манчестер Юнайтед на правах вільного агента і, за повідомленнями, запропонував свої послуги Інтеру.

"Нерадзурі" знаходяться на шляху до здобуття свого 20-го чемпіонського титулу Серії А, наразі лідируючи з відривом у 14 очок, а також минулого сезону вийшли до фіналу Ліги чемпіонів.

Вони також вже кваліфікувалися на клубний чемпіонат світу 2025 року у новому розширеному форматі. Все це означає, що їм потрібні нападники, тим більше, що Алексіс Санчес і Марко Арнаутович зовсім не гарантують свого залишення в клубі.

За даними La Gazzetta dello Sport, Марсьяль запропонував себе Інтеру, знаючи, що у них обмежений трансферний бюджет, і вони вже домовилися з Мехді Таремі про перехід з ФК Порту влітку.

Марсьялю лише 28 років, і він був мегазіркою за 60 млн євро, коли переходив до Манчестер Юнайтед з Монако у 2015 році. Проте він так і не розкрився повністю, і, за численними повідомленнями, клуб не збирається використовувати опцію продовження його контракту, який закінчиться 30 червня.

Колишній збірник Франції забив два голи і віддав одну гольову передачу в 19 офіційних матчах цього сезону, але страждав від постійної травми паху, яка вже зірвала його січневий перехід до Марселя, Фенербахче або Саудівської професійної ліги. За 93 матчі в АПЛ Марсьяль забив лише 12 голів.

Джерело: La Gazzetta dello Sport

Читайте також: Зірка Серхіо Агуеро повернеться у футбол

Ерік тен Хаг розповів про своє майбутнє в Манчестер Юнайтед

239
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS