Поділитись:

Півзахисник Ліона про Саудівську Аравію: Вони можуть давати мені 600 млн на день, я туди не поїду

Неділя, 07 квітня 2024, 13:56
330
0
0
Півзахисник Ліона про Саудівську Аравію: Вони можуть давати мені 600 млн на день, я туди не поїду

фото: Getty Images

Раян Черкі може покинути Олімпік Ліон цього літа. Його майбутній пункт призначення залишається незрозумілим, але одне місце, куди він точно не поїде, - це Саудівська Аравія, як він сказав So Foot.

Оскільки контракт Черкі закінчується наприкінці наступного сезону, вважається, що Олімпік Ліон хоче заробити на гравцеві молодіжної збірної Франції U21, який провів ще один непослідовний сезон у складі "Ле Гонів". Виступаючи на прес-конференції, Черкі сказав, що розмови про його майбутнє почекають до кінця сезону, оскільки Олімпік прагне завоювати європейське місце, а також обіграти Парі Сен-Жермен у фіналі Кубку Франції.

Однак Черкі дав зрозуміти, що куди б він не поїхав, це буде в Європу, принаймні, поки що.

«Поїздка до Саудівської Аравії - це дуже, дуже, дуже, дуже далеко від моїх думок. Нехай мені платять 600 мільйонів євро на день, я туди не поїду. Я хочу грати в Європі, отримувати задоволення тут, а там подивимося.

 

У майбутньому, звичайно, я міг би грати там. Це мусульманська країна. Ці речі для мене важливі. Побачимо наприкінці моєї кар'єри, де знаходиться саудівська ліга» , - сказав він в інтерв'ю So Foot.

Раніше Черкі вже пов'язували з переходом до Прем'єр-ліги, а L'Équipe повідомляв на початку цього року, що він може бути проданий всього за 10 мільйонів євро.

Читайте також: Монако - Ренн: прогноз Конкурента на матч Ліги 1, 7 квітня 2024

Президент Франції висловився про можливість участі Кіліана Мбаппе на Олімпійських іграх

330
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS