Поділитись:

Директор Баварії: Нам просто соромно, вже немає надії виграти Арсенал

Неділя, 07 квітня 2024, 14:47
368
0
0
Директор Баварії: Нам просто соромно, вже немає надії виграти Арсенал

фото: Getty Images

Директор мюнхенської Баварії Макс Еберл визнає, що у них мало надії перемогти Арсенал у Лізі чемпіонів після шокуючої поразки від Гайденхайма.

Баварія була приголомшена скромним Гайденгаймом, який в минулому сезоні піднявся з 2-ї Бундесліги, незважаючи на те, що вела в рахунку 2:0. Голи Гаррі Кейна та Сержа Гнабрі, здавалося, наблизили Баварію до трьох очок, але удар Кевіна Сесса та гольова передача Тіма Кляйндінста дозволили Гайденгайму втекти з усіма трьома очками.

Зараз Баварія відстає від непереможного леверкузенського Баєра на 16 очок, а до кінця чемпіонату залишилося всього шість ігор, що означає, що команда Хабі Алонсо є чемпіоном за всіма параметрами, окрім назви. Тим не менш, команда Томаса Тухеля повинна зібратися з силами, адже у вівторок (09.04.) на Емірейтс вона зустрінеться з Арсеналом у першому матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів, але Еберл не вірить, що Баварія досягне успіху.

Еберл розповів, що дає йому надію на перемогу в матчі:

«На даний момент я не можу багато про що думати.

 

Я вже говорив після гри в Дортмунді, що в Гайденгаймі нас чекає перевірка на міцність характеру. Ми пройшли його в першому таймі і провалили в другому. Попереду у нас гра Ліги чемпіонів проти Арсеналу.

 

Нам усім має бути соромно сьогодні. І ми повинні подбати про те, щоб відносно швидко представити баварський герб у більш гідний спосіб».

 

Мюнхен має неймовірний рекорд у протистояннях з Арсеналом: вони виграли сім матчів проти "канонірів", тоді як Арсенал виграв лише три, а дві гри завершилися внічию.

Джерело: Goal

Читайте також: Грандіозний скандал в УАФ: Шевченко звинувачують у зловживаннях та погрозах

Монако - Ренн: прогноз Конкурента на матч Ліги 1, 7 квітня 2024

368
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS