Поділитись:

Челсі шукає альтернативи Осімхену: на радарі Довбик з Жирони

Субота, 06 квітня 2024, 11:42
339
0
0
Челсі шукає альтернативи Осімхену: на радарі Довбик з Жирони

Фото: GettyImages

За інформацією джерел GIVEMESPORT, Челсі продовжує розглядати альтернативні варіанти нападників, крім Віктора Осімхена з Наполі, перед трансферним вікном літа 2024 року. Серед них - Артем Довбик з Жирони.

"Сині" переживають жахливий сезон 2023/24 і ризикують пропустити єврокубки другий рік поспіль. Головний тренер Маурісіо Почеттіно відчуває тиск з боку співвласника Тодда Боулі, який не боїться витрачати гроші за два роки роботи з лондонським клубом.

Довбик зарекомендував себе як один із найкращих бомбардирів Ла Ліги та важливий елемент дивовижної історії успіху Жирони. Витративши понад 400 мільйонів фунтів стерлінгів на трансфери протягом сезону 2023/24, Челсі шукають рішучого форварда, який здатен виправити їхню слабку реалізацію моментів.

Джерело повідомляє, що якщо Осімхен вирішить перейти до Парі Сен-Жермен, як про це говорять в Італії, це вплине на пошуки Челсі нового "дев'ятого номера". Лондонський клуб міг би пережити невдачу з 25-річним гравцем, але відомо, що вони вважають його головною ціллю серед нападників на літо.

Однак також стверджується, що Челсі розглядає декількох інших варіантів центральних нападників, включаючи Віктора Гюкереса зі Спортинга, Лаутаро Мартінеса з Інтера та Івана Тоуні з Брентфорда. Артем Довбик з Жирони також потрапив до списку потенційних цілей.

У грудні 2023 року The Sun писала, що Челсі поставив Довбика "високо" у свій трансферний список перед зимовим вікном. 26-річного українця, якого його тренер Мічел назвав "сенсаційним", останніми місяцями спостерігали представники "синіх". Він ділить перше місце в рейтингу бомбардирів Ла Ліги разом з Джудом Беллінгемом з Реала, маючи в своєму активі 16 голів.

Джерело: GIVEMESPORT

Читайте також: Реал встановив солідний цінник на свого гравця атаки

Гравці Реалу в захваті від сейву Луніна на тренуванні (+ВІДЕО)

Олександр Зінченко потрапив до символічної збірної туру в АПЛ

339
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К