Поділитись:

Реал встановив солідний цінник на свого гравця атаки

Субота, 06 квітня 2024, 11:13
320
0
0
Реал встановив солідний цінник на свого гравця атаки

Фото: GettyImages

За повідомленням видання SPORT, іспанський клуб Реал Мадрид вимагатиме близько 60 мільйонів євро за 24-річного плеймейкера Браїма Діаса, якщо він захоче покинути команду влітку.

Сам клуб не планує продавати Діаса, і його майбутнє у королівському клубі не є під питанням. Проте, якщо гравець сам виявить бажання піти, Реал Мадрид готовий буде його відпустити за солідну суму.

Після повернення з тривалої оренди в Мілані, Браїм Діас проводить чудовий сезон 2023/24 у складі Реала. Марокканський півзахисник приєднався до "вершкових" у січні 2019 року з Манчестер Сіті. Проте закріпитися в основному складі на Сантьяго Бернабеу йому вдалося лише цього сезону.

Останні три роки Діас провів в оренді в Мілані, де він розкрився як плеймейкер топ-рівня. Хоча він не завжди був беззаперечним вибором тренерського штабу Реала, Браїм скористався усіма наданими шансами, взявши участь у 14 голах команди в цьому сезоні.

На цей час на його рахунку 9 голів та 5 результативних передач у 34 матчах усіх турнірів. Також Діас вирішив захищати кольори збірної Марокко, не маючи змоги пробитися до складу національної команди Іспанії.

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Цікавість до 24-річного півзахисника проявляють такі відомі клуби, як Ліверпуль та Манчестер Юнайтед. Інші європейські гранди також виявляли інтерес до колишньої зірки Мілана. Втім, керівництво Реала навряд розглядатиме пропозиції щодо Діаса влітку. Вони відпустять марокканця тільки за його власним бажанням. У такому випадку ціна питання становитиме близько €60 мільйонів євро.

Джерело: SPORT

Читайте також: Гравці Реалу в захваті від сейву Луніна на тренуванні (+ВІДЕО)

Дані Алвес дав перший коментар після виходу з в'язниці

Реал готовий придбати гравця Баєра за 100 мільйонів євро

320
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS