Поділитись:

Рома - Лаціо: прогноз Конкурента на матч Серії А, 6 квітня 2024

Автор: Іван Чирко |
Субота, 06 квітня 2024, 10:10
280
0
0
Рома - Лаціо: прогноз Конкурента на матч Серії А, 6 квітня 2024

фото Getty Images

Дербі делла Капітале одне з найзапекліших не лише в Італії, а й в усій Європі. Фанати Роми та Лаціо ненавидять один одного і це передається гравцям, через що на полі завжди дуже багато емоцій, що не рідко призводить до вилучень. Зокрема, так було і в попередньому дербі, коли в 1/4 фіналу Кубка Італії Лаціо переміг з рахунком 1-0, але догравали матч команди у форматі 10 на 9 через вилучення Педро у Лаціо та Азмуна і Манчіні в Роми. Сьогодні, починаючи з 19:00 за київським часом, має бути не менш гаряче.

Якщо ви хочете додати емоцій перегляду цього матчу, то можете скористатись бонусами від нашого партнера.

Рома

"Вовки" зараз знаходяться на п'ятому місці в турнірній таблиці, що майже гарантовано дасть перепустку до Ліги чемпіонів. Але Аталанта відстає від них лише на 2 бали та ще й зіграла на матч менше. Тому команді Де Россі не варто втрачати очки з будь-яким суперником, якщо вона хоче повернутись до головного турніру Європи.

Саме з приходу на тренерський місток легендарного ексгравця Роми команда почала свій підйом, програвши з тих пір лише 1 матч в Серії А і той Інтеру (2-4). Проте в попередньому турі римляни несподівано втратили очки з Лечче (0-0), продемонструвавши далеко не найкращу гру.

Додатковим стимулом для Роми сьогодні може послужити бажання перервати серію із 4 матчів без перемог у римських дербі. Щоправда "вовкам" доведеться це робити без дискваліфікованого Ндіка та травмованого Азмуна, але в них повернуться до основи Пеллегріні та Дибала, що є суттєвим підсиленням для атаки команди Де Россі.

Лаціо

"Орли" теж змінили тренера по ходу сезону, але зробили це значно пізніше. Ігор Тудор провів на чолі команди лише 2 матчі, вигравши в чемпіонаті Ювентус (1-0), а потім програвши йому ж в першій грі півфіналу Кубка Італії (0-2). Як бачимо, календар у нового коуча "б'янкочелесті" не найлегший, але очки команді потрібні, бо нині вона відстає на 6 балів від зони Ліги чемпіонів. Окрім того, поступається вона цими балими Ромі, а бути вище за принципового суперника це додатковий подразник. Особливо для фанатів клубу.

Кадрових проблем у Тудора вистачає, оскільки сьогодні команді не допоможуть травмовані Проведель, Лаццарі та Дзаканьї.

Зірви джекпот тут

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Рому - коефіцієнт 2.20

Ми вважаємо, що Рома не програє:

Перемога Роми - 37%

Нічия - 33%

Перемога Лаціо - 30%

Читайте також:

Клуби Саудівської Аравії пропрацьовують трансфер Ромелу Лукаку

Ще один зірковий футболіст цього літа переїжджає до Саудівської Аравії

Домінація Манчестер Сіті та постійні зміни в Серії А: як змінювались чемпіони в європейських топлігах в останні роки

280
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS