Поділитись:

Тренер Полісся: Ми не забили і тому програли

П'ятниця, 05 квітня 2024, 10:11
473
0
0
Тренер Полісся: Ми не забили і тому програли

фото НК Верес

Асистент головного тренера Полісся Володимир Книш у коментарі після матчу півфіналу Кубка України з Ворсклою (0-1) розповів чого не вистачило команді для проходу у фінал Кубка України.

– Нам не вистачило забити гол. В кубкових іграх завжди більше говорять за результат, а не за гру. Ми не забили і тому програли. Заробили пенальті, ретельно підготували цю подачу, відпрацювали рух футболістів. Це дало свої плоди, але ми не забили пенальті. Ми працювали і працюємо над тими моментами, які в нас накульгували, підтягуємо їх. Щось виходить краще, щось не виходить. Михайліченко — фаховий крайній захисник, дуже гарного рівня, він вийшов і з правого флангу пішла гострота. Ворскла ж грала по рахунку, сіла біля свого майданчика і один з ключових методів, коли на полі є Будківський, то це дійсно кроси, підбори і таким шляхом можна створювати моменти. Три штатні пенальтисти були замінені. Будківський вирішив взяти відповідальність на себе, як капітан команди. Зараз, коли прийшли в роздягальню, то лише підтримували його. Ніхто в його сторону не кривословив. І Платіні, і Баджо не забивали, - Володимир Книш.

Нагадаємо, що Полісся програло у півфіналі Кубка України Ворсклі (0-1) та завершило виступи у цьому турнірі. Натомість полтавчани 15 травня у Рівному зіграють у фіналі із Шахтарем.

Читайте також:

Ворскла здолала Полісся і вийшла у фінал Кубка України

Мякушко: Було тривожно, коли призначили пенальті у наші ворота

Суркіс про продаж одного з лідерів Динамо: Ніхто його не буде тримати

473
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS