Поділитись:

16-річний вундеркінд Барселони зробив сміливий прогноз щодо гри з ПСЖ

П'ятниця, 05 квітня 2024, 11:25
590
0
0
16-річний вундеркінд Барселони зробив сміливий прогноз щодо гри з ПСЖ

Фото: GettyImages

Молодий форвард Барселони Ламін Ямал зробив сміливий прогноз напередодні виїзного матчу його команди проти Парі Сен-Жермен у чвертьфіналі Ліги чемпіонів УЄФА.

У вчорашньому інтерв’ю для Mundo Deportivo іспанець зробив сміливу заяву про перемогу каталонського клубу з рахунком 1:0. До того ж він додав, що автором цього єдиного, але переможного голу стане він сам. 

Ямал був стриманим у своїх емоціях і спокійно, після запитання журналістів, прокоментував майбутній матч Барселони проти ПСЖ, а також поділившись своєю мрією про вихід у фінал ЛЧ.

«Це мій перший чвертьфінал, і я мрію зіграти в ньому», — сказав Ямал.

Молода зірка вважає, що всі команди, які залишилися у Лізі чемпіонів мають однакові шанси на перемогу. Щодо Барселони, то їм треба постаратися перемогти ПСЖ, а потім у півфіналі може статися що завгодно.

У "блауграни" є перевага, адже вона має більше днів на відпочинок перед матчем порівняно з ПСЖ. Також футболіста зазначив, що вся команда зосереджена на думках про гру, яка відбудеться в середу та стане однією з найважливіших у сезоні.

Нагадаємо, що перший матч чвертьфіналу Ліги чемпіонів між Барселоною і ПСЖ відбудеться в середу, 10 квітня, о 22:00 за київським часом.

Читайте також:

Інтер Маямі підпише ще одного партнера для Ліонеля Мессі

Ліверпуль піднявся на перше місце в таблиці АПЛ та встановив історичний рекорд (+ВІДЕО)

Коул Палмер допоміг Челсі досягти нового рекорду

590
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К