Поділитись:

Динамо з голом-красенем Кабаєва та асистом Ярмоленка розгромило Зорю

Четвер, 04 квітня 2024, 17:22
413
0
0
Динамо з голом-красенем Кабаєва та асистом Ярмоленка розгромило Зорю

фото upl.ua

В четвер, 4 квітня, Зоря в рамках перенесеного матчу 6 туру УПЛ в номінально домашньому матчі на стадіоні Динамо ім. В. Лобановського в Києві поступилась Динамо.

Кияни активно розпочали матч та вже на 7 хвилині відкрили рахунок. Відзначився Андрієвський, який завдав точного удару з лінії штрафного майданчика після скидки від Шапаренка. Після цього кияни не збавили оберти та продовжили атакувати. А на 21 хвилині Кабаєв забив гол-красень, завдаши удару в дев'ятку воріт суперника із дальньої відстані. Надалі в грі практично нічого не змінилось, оскільки Динамо продовжило контролювати хід подій на полі та могло збільшувати свою перевагу ще в першому таймі, якби довело свої атаки до логічного завершення.

Другий тайм розпочався з намагань Зорі відігратись, але Герреро не реалізував свій момент і гра поступово вирівнялась. Ба більше, з часом Динамо знову заволоділо ініціативою і забило третій гол. Це Бражко замкнув дальню стійку після подачі Андрієвського з кутового та скидки Ярмоленка. Надалі Динамо ще мало моменти, але не реалізувало їх. Зокрема, Діалло влучив у поперечину, а Пономаренко в стійку. Також кілька сейвів здійснив Сапутін. Зоря ж намагалась щось створити в атаці, граючи першим номером, але в неї це взагалі не виходило.

УПЛ, 6 тур

Зоря 0-3 Динамо

Голи: Андрієвський, 7', Кабаєв, 22', Бражко, 67

Зоря: Сапутін – Батагов, Джордан, Бутко, Вантух, Башич, Мічин (Азіангбе, 63'), Чурко (Мішньов, 46'), Антюх (Кірюханцев, 63'), Бугай (Ндур, 63'), Герреро (Хахльов, 77').

Динамо: Бущан – Вівчаренко, Попов, Дячук, Тимчик, Бражко (Беніто, 76'), Андрієвський, Шапаренко (Діалло, 76'), Кабаєв, Волошин (Ярмоленко, 60'), Ванат (Пономаренко, 76').

Зазначимо, що після цієї перемоги Динамо обійшло Дніпро-1 в турнірній таблиці та зрівнялось за кількістю проведених матчів із Шахтарем від якого тепер відстає на 2 бали.

Читайте також:

Колишній працівник правоохоронних органів Давиденко очолив службу розслідувань УАФ

Україна піднялась одразу на кілька позицій в рейтингу ФІФА

УПЛ та більшість українських футбольних клубів можуть залишитись без спонсорів

413
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS