Поділитись:

Жирона шукає заміну Довбику та планує підписати нападника Реала

Четвер, 04 квітня 2024, 12:40
894
0
0
Жирона шукає заміну Довбику та планує підписати нападника Реала

Фото: GettyImages

Повідомляється, що Жирона націлилася на досвідченого іспанського нападника Хозелу під час майбутнього літнього трансферного вікна. 

За інформацією іспанського видання Defensa Central, Жирона зацікавлена у посиленні своїх атакувальних можливостей і розглядає Хозелу як перспективну ціль. 34-річний футболіст вразив під час оренди в мадридському Реалі з Еспаньйола в цьому сезоні, викликавши інтерес як з боку Жирони, так і з боку свого нинішнього клубу.

Хозелу пережив підйом в останні роки після повернення до Іспанії. Після успішних виступів у Депортіво Алавес та Еспаньйолі він продовжив свою результативну форму в Реалі, попри те, що є запасним нападником. Всього за 1 618 хвилин у 39 матчах він відзначився 13 голами та 3 результативними передачами. 

Незважаючи на свій вік, виступи Хозелу не залишилися непоміченими. Нещодавні повідомлення пов'язували його з переходом до Манчестер Юнайтед, який також прагне підсилити свою атаку. Тепер у боротьбу за його підписання вступає Жирона.

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Каталонський клуб активно шукає висококласного нападника, оскільки майбутнє їхнього найкращого бомбардира Артема Довбика залишається невизначеним. Переконлива гра Довбика привернула інтерес з боку інших клубів, що спонукає Жирону до пошуку потенційної заміни.

Досвід Хозелу та його статистика забитих голів роблять його привабливим варіантом для Жирони. Вони готові конкурувати з мадридським Реалом, який також розглядає можливість підписання з ним контракту на постійній основі. 

Однак повідомляється, що нападник воліє залишитися в Реалі і наполягає на постійній угоді. Манчестер Юнайтед також навряд чи легко відмовиться від своїх планів. 

Джерело: Defensa Central

Читайте також: Барселона відмовилася від гучних трансферів на найближчі два роки

Довбик привернув увагу європейських грандів: куди може перейти форвард збірної України

Зірковим гравцем Реала цікавляться Арсенал, Ліверпуль, Манчестер Сіті та Манчестер Юнайтед

894
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS