Поділитись:

Скандальний експрезидент Іспанської федерації футболу Рубіалес затриманий за звинуваченням у корупції (+ВІДЕО)

Середа, 03 квітня 2024, 16:05
251
0
0
Скандальний експрезидент Іспанської федерації футболу Рубіалес затриманий за звинуваченням у корупції (+ВІДЕО)

Фото: GettyImages

Колишнього президента Королівської іспанської футбольної федерації (RFEF) Луїса Рубіалеса затримали після приземлення в Мадриді в рамках розслідування корупції.

Ордер на арешт Рубіалес було видано наприкінці березня після того, як влада провела обшук його майна. Однак на той час він перебував у Домініканській Республіці, і його не могли заарештувати. Іспанське видання La Sexta повідомляє, що його забрала Guardia Civil на чорному фургоні.

Розслідування корупції стосується угоди, яка передбачала розширення Суперкубка Іспанії до чотирикомандного змагання, що відбувається в Саудівській Аравії. Рубіалеса підозрюють в отриманні незаконних комісійних під час переговорів щодо трансформації турніру.

Рубіалес є одним із семи осіб, які перебувають під слідством, і прокурори вимагають для нього двох з половиною років ув'язнення. Йому також загрожує аналогічний термін ув'язнення за сексуальні домагання, оскільки він поцілував зірку жіночої збірної Іспанії Дженні Ермосо після фіналу чемпіонату світу минулого року.

Тепер, коли його затримано, 46-річний ексчиновник, ймовірно, постане перед судом за звинуваченням у корупції, хоча невідомо, коли розпочнеться судовий розгляд. Також незрозуміло, коли відбудеться суд за звинуваченням у сексуальних домаганнях

Джерело: La Sexta

Читайте також: Не для Реала мама квіточку ростила: Мбаппе сенсаційно відмовив іспанцям

Зірковим гравцем Реала цікавляться Арсенал, Ліверпуль, Манчестер Сіті та Манчестер Юнайтед

ПСЖ вдруге зв'язався із зірковим півзахисником Барселони

251
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS