Поділитись:

Вболівальникам одного із французьких клубів неочікувано заборонили з'являтися на матчі

Середа, 03 квітня 2024, 08:20
257
0
0
Вболівальникам одного із французьких клубів неочікувано заборонили з'являтися на матчі

Фото: GettyImages

ФК Нант в офіційній заяві підтвердив, що їхній наступний матч у Лізі 1, проти Ліона, який відбудеться в неділю 7 квітня, буде зіграно за закритими дверима. Жодному вболівальнику не буде дозволено потрапити на стадіон Стад де ла Божуар.

Таке рішення було прийняте дисциплінарною комісією LFP після використання піротехнічних засобів під час останнього матчу клубу. Заборона на вболівальників діє не лише на матч з Ліоном. Покарання також поширюється на часткове закриття стадіону на наступні два матчі, а саме з Ренном та Монпельє.

Керівництво Нанта планує якомога швидше зв’язатися з усіма вболівальниками, які вже придбали квитки та у висновку постраждали від рішення комісії.

У своїй офіційній заяві "канарки" заявили, що вважають рішення про заборону або скорочення кількості вболівальників на наступні три матчі «глибоко несправедливим і непропорційним». Щоб запобігти подібному у майбутньому, клуб додав, що вони будуть дуже уважно стежити за майбутнім прецедентним правом Дисциплінарної комісії щодо використання піротехнічних пристроїв.

Джерело: FC Nantes

Читайте також:

Бенфіка вирвала нічию у Спортінга, але покинула Кубок Португалії. Відома оцінка Трубіна

Забарний допоміг Борнмуту здолати Крістал Пелас

Евертон, завдяки сейву Миколенка, вирвав нічию у матчі з Ньюкаслом

 

257
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS