Поділитись:

АПЛ: прогнози Кріса Саттона на матчі 2 квітня 2024

Вівторок, 02 квітня 2024, 12:32
295
1
0
АПЛ: прогнози Кріса Саттона на матчі 2 квітня 2024

Фото: GettyImages

АПЛ, 31-й тур – Ноттінгем Форест прийматиме Фулгем, Борнмут з Іллею Забарним зіграє проти Крістал Пелеса, а Бернлі зустрінеться з Вулвергемптоном.

Напередодні цих зустрічей футбольний експерт BBC Sport Кріс Саттон поділився своїм прогнозом на результати матчів. А якщо ви хочете зробити ставку на своїх фаворитів, то скористайтеся бонусом від БК GGBET.

 

Ноттінгем Форест - Фулгем 

Вівторок, 2 березня, 21:30.

Я помилявся, коли думав, що Фулгем обіграє Шеффілд Юнайтед у минулому турі. Команда Марко Сілви не набрала багато очок на виїзді в цьому сезоні.

Тож Ноттінгем Форест, безумовно, вважатиме цю гру виграшною. Але те ж саме стосувалося і двох останніх матчів проти Лутона та Крістал Пелес, і в жодному з них вони не перемогли.

Кріс Вуд врятував Форест кількома важливими голами. Я не здивуюся, якщо він заб'є ще раз - але я очікую, що цей матч завершиться внічию.

 

Прогноз Саттона: 1-1

 

Борнмут - Крістал Пелес 

 

Ці дві команди знаходяться поруч в таблиці на 13-му і 14-му місцях. Різниця в тому, що Борнмут на вісім очок попереду і впевнено йде вгору, в той час як Крістал Пелес все ще продовжує озиратися на команди, що знаходяться нижче них.

У Пелес все повинно бути добре з перспективою залишитися у дивізіоні. Проте вони є командою на стадії трансформації і надто покладаються на Еберечі Езе в плані креативності.

Це буде близька боротьба, але Домінік Соланке все ще забиває, і "вишні" мають хорошу серію результатів. Вони дійсно здивували мене в цій кампанії, особливо після того, як вони її розпочали.

Я вважаю, що Борнмут переможе. Але я, мабуть, повинен вибачитися перед їхніми вболівальниками за ці слова, тому що кожного разу, коли я ставлю на них, вони ніколи не перемагають.

Зірви джекпот ТУТ 

Прогноз Саттона: 2:1

 

Бернлі - Вулвергемптон

 

Вівторок, 2 квітня, 21:45.

Вулвз були досить млявими у своїй поразці проти Астон Вілли. Хоча їхній тренер Гарі О'Ніл був правий, коли зазначив, що їм бракує кількох ключових гравців атаки, проблема для нього полягає в тому, чи не бракуватиме їм цих гравців на Терф Мур.

Матеус Кунья, очевидно, близький до повернення після травми підколінного сухожилля, що дасть їм поштовх попереду. Однак я все ще відчуваю, що Бернлі дасть їм хороший бій.

Проти Челсі "кларетам" довелося несолодко, починаючи з пенальті, призначеного проти них - що було ганьбою. Я вважав, що Михайло Мудрик пірнув - і закінчуючи вилученнями Лоренца Ассіньйона та тренера Венсана Компані. Але вони все одно набрали очко і зараз мають найкращу серію результатів у сезоні з двома нічиїми та перемогою в останніх трьох матчах.

Вони знаходяться лише на відстані чотирьох очок від зони вильоту, і перемога тут була б для них дуже важливою, але я не думаю, що їм це вдасться. З усім тим, навіть нічия дозволить їм зберегти відстань до команд, що знаходяться безпосередньо над ними.

 

Прогноз Саттона: 1-1

Читайте також: Ньюкасл - Евертон: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 2 квітня 2024

Вест Гем - Тоттенгем: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 2 квітня 2024

Я не розумію, - Гравець Ман Сіті звинуватив Арсенал у брудній тактиці

295
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS