Поділитись:

Неймар пообіцяв повернутися в Сантос після закінчення контракту з Аль-Хілялем

Понеділок, 01 квітня 2024, 11:39
260
0
0
Неймар пообіцяв повернутися в Сантос після закінчення контракту з Аль-Хілялем

Фото: GettyImages

Несподівано для багатьох бразильський зірковий футболіст Неймар пообіцяв повернутися до клубу свого дитинства Сантос, на радість вболівальникам і самому клубу. 

32-річний форвард, який наразі травмований в саудівському клубі Аль-Хіляль, зробив цю заяву під час візиту до роздягальні Сантоса. Це сталося на тлі чуток про потенційне возз'єднання в MLS з колишніми партнерами по Барселоні Ліонелем Мессі та Луїсом Суаресом в Інтер Маямі.

Однак, за інформацією UOL Esporte, Неймар націлився на повернення до батьківщини, а не на переїзд до Сполучених Штатів. Як повідомляється, він повідомив гравцям Сантоса про свій намір приєднатися до клубу після того, як у 2025 році закінчиться його контракт з Аль-Хілялем.

Візит Неймара був не просто символічним. Він був почесним гостем на нещодавній фінальній перемозі Сантоса над Палмейрасом у Кампеонато Пауліста, і навіть приєднався до гравців у роздягальні перед матчем. Палкі фанати Сантоса скандували заклики до його повернення, коли команда святкувала перемогу.

Після святкування офіційний представник Сантоса підтвердив UOL Esporte, що Неймар дійсно пообіцяв повернутися туди, де почалася його професійна кар'єра.

Джерело: UOL

Читайте також: Стали відомі подробиці умов життя Квінсі Промеса у в'язниці в ОАЕ

Реал впевнений у продовженні контракту з Андрієм Луніним

Мбаппе розлютився, коли Енріке вирішив його замінити у матчі з Марселем (+ВІДЕО)

 

 

260
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS