Поділитись:

Андрій Лунін привітав Едера Мілітао із поверненням на поле (+ВІДЕО)

Понеділок, 01 квітня 2024, 11:48
396
0
0
Андрій Лунін привітав Едера Мілітао із поверненням на поле (+ВІДЕО)

фото із соцмереж

Едер Мілітао повернувся до складу Реала лише вдруге в цьому сезоні після того, як вийшов на заміну в матчі проти Атлетіка.

Захисника було включено до складу мадридської команди на гру Ла Ліги вперше з моменту відкриття сезону. Він замінив Дані Карвахаля в компенсований час, щоб відіграти останні дві хвилини зустрічі на Сантьяго Бернабеу. Воротар Андрій Лунін навіть вибив м'яч з поля, щоб дозволити бразильському захиснику вийти на поле.

Вихід на поле став для Мілітао першим за останні 232 дні. Востаннє він виходив на поле в першій грі сезону, але вже через 50 хвилин був вилучений з поля через травму, а згодом був виключений через розрив передньої хрестоподібної зв'язки.

Повернення Мілітао стане великим стимулом для команди Карло Анчелотті, а також для збірної Бразилії. Іспанські гіганти прагнуть завоювати чемпіонський титул і продовжити боротьбу за кубок Ліги чемпіонів.

Після перемоги з рахунком 2:0 над "басками", мадридці очолили Ла Лігу з відривом у вісім очок. Тепер у Реала є невелика перерва, адже наступна гра проти Манчестер Сіті у чвертьфіналі Ліги чемпіонів відбудеться 9 квітня.

 

Читайте також: Мбаппе розлютився, коли Енріке вирішив його замінити у матчі з Марселем (+ВІДЕО)

Артем Довбик прокоментував свій дубль у матчі з Бетісом

396
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS