Поділитись:

Роздратований Ерік тен Хаг розкритикував МЮ після нічиєї з Брентфордом

Неділя, 31 березня 2024, 11:55
279
0
0
Роздратований Ерік тен Хаг розкритикував МЮ після нічиєї з Брентфордом

фото: Getty Images

Тренер Манчестер Юнайтед Ерік тен Хаг звинуватив своїх підопічних у тому, що вони не старалися так само сильно, як їхні суперники, коли зіграли внічию з Брентфордом (1:1).

Коуч був розлючений на своїх гравців за те, що вони втратили перевагу в матчі з "Бджолами" і пропустили гол Крістоффера Аджера на 98-й хвилині після того, як Мейсон Маунт вивів свою команду вперед кількома хвилинами раніше.

«Якщо ви виграєте, ви не повинні віддавати перемогу. У нас є сильна сторона в таких ситуаціях, ми повинні довести справу до перемоги, це дуже розчаровує», - сказав Тен Хаг в інтерв'ю Sky Sports.

Минулого сезону МЮ розгромив Брентфорд з рахунком 4:0 і міг програти з таким же рахунком і цього разу, адже підопічні Томаса Франка завдали 31 удару і чотири рази влучили в створ воріт. Нічия залишила "червоним дияволам" гору, на яку потрібно піднятися, якщо вони все ще хочуть потрапити до Ліги чемпіонів, оскільки їхні суперники - Астон Вілла і Тоттенгем - виграли свої матчі. За дев'ять поєдинків до завершення чемпіонату Вілла посідає четверте місце, а Тоттенхем - п'яте.

Наступного тижня "червоні дияволи" повертаються до західного Лондона, щоб зустрітися з Челсі в матчі Прем'єр-ліги. Перемога над Челсі має важливе значення, якщо вони хочуть продовжувати полювання за Лігою чемпіонів. Тренер, однак, наполягає на тому, що він не втрачає надії повернутися до найвищого європейського турніру.

Він додав: «Ми будемо продовжувати боротися, це може бути дуже хорошим результатом».

Читате також: Ворскла - Динамо: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 31 березня 2024

Лаціо мінімально здолав лідера Серії А Ювентус (+відео)

279
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS