Поділитись:

Андрій Шевченко провів зустріч із гравцями та тренерським штабом збірної України U-19

Субота, 30 березня 2024, 13:33
219
0
0
Андрій Шевченко провів зустріч із гравцями та тренерським штабом збірної України U-19

Фото Андрія Ющака

Президент УАФ Андрій Шевченко у форматі відео-конференції поспілкувався з гравцями збірної України U-19 та привітав їх та тренерський штаб команди з виходом на Євро-2024 (U-19).

– Я від себе особисто й від усієї асоціації, усієї футбольної спільноти вітаю вас! Я був на вашому першому матчі, інші дивився повністю. Мені дуже подобається стиль, у якому ви граєте. Хлопці, ви — молодці! Я думаю, що для вас це дуже важливий крок у кар’єрі, і мені дуже приємно, що ви як команда показали дуже класний результат. Ви продемонстрували, що хочете грати в яскравий комбінаційний футбол — футбол, який відповідає сьогоднішньому світовому тренду.

Я думаю, що в кожного з вас є свої амбіції. І це дуже важливо. Бо з таких особистих амбіцій і будується ваша кар’єра. Однак найважливіше — це команда. Я можу сказати на своєму досвіді: одна справа — це виступи за свій клуб, і зовсім інша — гра за національну команду. Це зовсім різна відповідальність. Відразу ж дуже високо піднімається планка, як у фізичному, технічному, так і в мотиваційному плані. 

Тому я бажаю вам, щоб ви цю планку у вашій кар’єрі постійно піднімали й щоб ті амбіції, які у вас є, були реалізовані. Причому як особисті, так і командні. Хочу ще раз вам подякувати! Зараз для вас важливо дослуховуватися до порад тренерського штабу й добре підготуватися до фінального турніру. Зі свого боку обіцяю вам повну підтримку від Української асоціації футболу, - сказав Андрій Миколайович.

Нагадаємо, що жеребкування фінального турніру Євро-2024 (U-19) відбудеться 17 квітня в Белфасті.  Окрім Північної Ірландії, в турнірі візьмуть участь Україна, Італія (чинний чемпіон), Франція, Іспанія, Туреччина, Норвегія і Данія.

Джерело: УАФ

Читайте також:

Нападник юнацької збірної України: Ми зробили щось неймовірне

Півзахисник збірної України U-19: Ми вірили до кінця, що можемо це зробити

Михайленко: Якщо я не помиляюся, серед усіх збірних в еліт-раунді не пропустила лише збірна України

219
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS