Поділитись:

Полісся - Чорноморець: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 30 березня 2024

Автор: Іван Чирко |
Субота, 30 березня 2024, 10:01
473
0
0
Полісся - Чорноморець: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 30 березня 2024

Фото ФК Чорноморець

Полісся та Чорноморець, півфіналісти Кубка України та претенденти на єврокубки, провально розпочали весняну частину сезону, через що лише опускаються в турнірній таблиці, але сьогодні в них буде можливість трішки покращити і настрій, і кількість набраних балів. Кому це вдасться краще подивимось, починаючи 15:30 за київським часом. 

Якщо ви хочете додати емоцій перегляду цього матчу, то можете скористатись бонусами від нашого партнера. 

Полісся 

Житомиряни активно посилювались взимку, завдяки чому розглядались, як один з претендентів на боротьбу за медалі. Проте не так сталося, як гадалося. "Вовки" навесні ще не перемагали, а 3 останні матчі і взагалі програли. Звісно ж це вплинуло і на турнірну таблицю, де Полісся зараз шосте і вже відстає від п'ятого Руха на 3 очки.

Такий стан справ також вплинув і на кадрову ситуацію в команді. Юрій Калітвінцев подав у відставку і його місце на лаві запасних зайняв Сергій Шищенко. Дебютував він невдало, оскільки перед міжнародною паузою "вовки" програли Оболоні (0-1) та продовжили свою серію без перемог до семи матчів.

Сьогодні вони намагатимуться нарешті завершити її, але їм доведеться це робити без травмованого Макуани та дискваліфікованого Чоботенка.

Чорноморець

В одеситів ситуація не краща, ніж в суперника. Навесні "моряки" ще не перемагали і програли 3 з 4 матчів. Та й загалом у них лише 1 перемога за 9 останніх матчів. Зрозуміло, що це вплинуло й на таблицю, де Чорноморець поступово перетворюється із претендента на єврокубки в борця за виживання. Нині зона перехідних матчів вже на відстані 5 балів, тому одеситам програвати не бажано.

Оптимізму ж перед цим матчем їм може додати той факт, що в новітній історії Чорноморець не програвав Поліссю, вигравши 2 з 3 матчів. Вибірка маленька, але для одеситів приємна. І вони сьогодні намагатимуться продовжити цю тенденцію, але їм доведеться робити це без Салюка. Оскільки основний центрбек команди перебрав жовтих карток.

Також варто зазначити, що вже в цей мідвік на обидві команди чекають півфінали Кубка України. Полісся вдома прийматиме Ворсклу, а Чорноморець поїде в гості до Шахтаря. І це теж може позначитись на сьогоднішньому матчі, оскільки обидва клуби не раз говорили, що Кубок для них важливий і вони хочуть здобути цей трофей.

Зірви джекпот тут

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Полісся - коефіцієнт 1.80

Ми вважаємо, що матч завершиться внічию:

Перемога Полісся - 28%

Нічия - 44%

Перемога Чорноморця - 28%

Читайте також:

Оболонь - Шахтар: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 30 березня 2024

Стали відомі судді матчів 22 туру УПЛ

В Україні вперше відбулось призначення суддів, за допомогою жеребкування (+Фото) 

473
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS