Поділитись:

Ліверпуль - Брайтон: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 31 березня 2024

Неділя, 31 березня 2024, 09:16
255
0
0
Ліверпуль - Брайтон: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 31 березня 2024

Фото: GettyImages

АПЛ, 30-й тур – Ліверпуль на Енфілді зіграє проти Брайтона Роберто Де Дзербі. Напередодні цієї зустрічі футбольний експерт BBC Sport Кріс Саттон поділився своїм прогнозом на результат матчу. Поєдинок відбудеться в неділю 31 березня, старт о 16:00 за київським часом.А якщо ви хочете зробити ставку на своїх фаворитів, то скористайтеся бонусом від БК GGBET.

 

Ліверпуль - Брайтон 

 

Ходять розмови про те, що наставник Брайтона Роберто де Дзербі може стати наступним тренером Ліверпуля, коли влітку піде Юрген Клопп. Але це не зовсім кастинг на цю посаду, оскільки новий спортивний директор "червоних" Річард Хьюз, як стверджується, є його великим шанувальником. Незалежно від того, як розвиватиметься цей сюжет, "чайки", безумовно, не втратять свої шанси в неділю.

Останнім часом Брайтон став для Ліверпуля командою-страшилою, особливо на Енфілді, де вони не перемагали з 2019 року. Я розумію, чому цей матч був таким небезпечним для Ліверпуля через манеру гри Брайтона, але якщо "червоні" будуть близькі до своєї найкращої форми, то я все одно думаю, що цього разу вони переможуть.

Вони повинні це зробити. Якщо вони хочуть виграти титул. Вони повинні вигравати такі ігри, як ця.

Можливо, Ліверпуль трохи розлючений після того, як вони програли Манчестер Юнайтед у Кубку Англії минулого разу, і це може допомогти. Мохамед Салах був не в найкращій формі в тій грі, але у нього було кілька тижнів, щоб підняти рівень своєї фізичної підготовки, і він може зробити різницю тут.

Зірви джекпот ТУТ 

Прогноз Саттона: 3-1

Читайте також: Стоунз і Вокер не зможуть взяти участь в матчі з Арсеналом

Ньюкасл та Манчестер Юнайтед претендують на захисника Ювентуса

В АПЛ внесли цікаву зміну до регламенту змагань

Рашфорд хоче перейти до ПСЖ, щоб відновити кар'єру

255
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS