Поділитись:

В АПЛ внесли цікаву зміну до регламенту змагань

П'ятниця, 29 березня 2024, 12:38
428
0
0
В АПЛ внесли цікаву зміну до регламенту змагань

фото Getty Images

Болбоям на матчах АПЛ було наказано припинити відкидати м'яч назад гравцям під час матчів через занепокоєння, що система "мультибол" дає несправедливу перевагу командам господарів.

В оновленому рішенні керівних органів ліги йдеться про те, що тепер гравці повинні самостійно забирати м'яч з найближчого конуса, а не отримувати його від болбоїв.

"Асистентам м'яча", як їх називають у довіднику Прем'єр-ліги, більше не дозволяється навіть перебувати поруч з конусами під час матчів. Ліга сподівається, що це дасть зрозуміти гравцям, що вони повинні самі отримувати м'яч під час гри, а не чекати доки їм його подадуть.

Відтепер додаткові чотири м'ячі будуть знаходитися на бокових лініях під час матчів. Болбої матимуть завдання повертати м'яч у вільний конус щоразу, коли він звільняється.

Серед іншого, ця зміна означає, що такий гол, як знаменитий удар нападника Ліверпуля Дівока Орігі у матчі з Барселоною в 2019 році, коли Трент Александер-Арнольд швидко виконав кутовий після швидкої подачі м'яча болбоєм, буде неможливим у Прем'єр-лізі.

Джерело: The Telegraph

Читайте також:

Рашфорд хоче перейти до ПСЖ, щоб відновити кар'єру

17-річний український талант провів тренування з першою командою Манчестер Юнайтед (+ФОТО)

Визначено найкращий гол плей-оф кваліфікації до Євро-2024 (+Відео)

428
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

GGBET

4,9
12К+ 50 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS