Поділитись:

Георгій Судаков: Я витратив всі емоції на полі після гри

Середа, 27 березня 2024, 11:19
533
0
0
Георгій Судаков: Я витратив всі емоції на полі після гри

фото: Getty Images

Півзахисник збірної України Георгій Судаков прокоментував перемогу над Ісландією. 21-річний гравець відвідав флешзону після матчу, розповів про свої емоції, думки та переживання.

«Звичайно, неймовірна перемога. Історична. Вийшли на Євро. Емоції переповнюють. Я всі витратив на полі після гри, вже їх немає. Вітаю всіх вболівальників і всю нашу Україну!

 

Другий камбек поспіль? Маємо проблеми із цим, все розуміємо, на Євро будемо виправляти».

Також футболіст додав, що матчі як з Боснією, так і з Ісландією були складними. Проте другий поєдинок був легшим, бо проходив на "домашньому" полі із рідними вболівальниками, які підтримували та гнали команду вперед.

«Складно було створювати моменти, хоча почали непогано, після голу треба було перелаштовуватися на більш атакувальну гру.

 

Ми стали грати агресивніше після перерви, активніше вперед, швидше з м'ячем. Я піднявся вище, Маліновський теж.

 

Готувалися до важкої гри, знали, що Ісландія - це сильна команда. Не здивовані».

Нагадаємо, 26 березня національна збірна України змогла перемогти Ісландію у фінальному матчі плей-оф відбору до Євро-2024. Головна команда досягла успіху з рахунком 2:1.

Українці потрапили до групи Е, де боротимуться із збірними Румунії, Словаччини та Бельгії. Усі матчі відбудуться в червні 2024 року.

Георгій Судаков відзначився двома асистами: перший на Циганкова (54 хвилина), наступний на Мудрика (84 хвилина). Оцінка від Sofascore - 8.2, найкращий результат із гравців обох команд.

Читайте також: Сергій Ребров встановив новий рекорд із збірною України

Фоторепортаж матчу Україна - Ісландія від уболівальника

533
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS