Поділитись:

Бен Вайт пропустив матч збірної Англії та поїхав із приголомшливою коханою в Дубаї (+ФОТО)

Понеділок, 25 березня 2024, 17:55
607
0
0
Бен Вайт пропустив матч збірної Англії та поїхав із приголомшливою коханою в Дубаї (+ФОТО)

фото із соцмереж

Бен Уайт вирушив у Дубай зі своєю приголомшливою Міллі Адамс.

Захисник Арсеналу насолоджується відпочинком зі своєю дружиною після того, як відхилив виклик до збірної Англії цього місяця.

Вайт попросив не викликати його на товариські матчі Гарета Саутгейта, який виключив його включення до складу збірної на Євро-2024.

У суботу (23.03.) "Три леви" перемогли Бразилію з рахунком 1:0 і в наступному матчі у вівторок (26.03.) зіграють з Бельгією.

Тим часом Вайт насолоджувався сонцем на пляжі в Дубаї разом зі своєю дружиною-моделлю.

Міллі поділилася в соціальних мережах знімком, на якому пара відпочиває біля басейну та грає в UNO. На святковій фотографії зображена карткова гра на шезлонгу з мальовничим краєвидом на плавальний басейн.

Вайт одружився зі своєю давньою партнеркою на приватній церемонії в травні минулого року.

Його втеча в Дубай припадає на час, коли Арсенал не гратиме до наступних вихідних після того, як Прем'єр-ліга зробила паузу на міжнародну перерву. "Каноніри" зустрінуться з Манчестер Сіті на стадіоні Етіхад 31 березня у вирішальному поєдинку в боротьбі за чемпіонський титул у цьому сезоні.

Наразі Арсенал випереджає володарів трофею на очко і за різницею забитих і пропущених м'ячів випереджає Ліверпуль, та очолює турнірну таблицю.

Вайт був ключовою фігурою в команді Мікеля Артети в цьому сезоні, зігравши 39 матчів у всіх турнірах. Він також забив два голи з позиції правого захисника і нещодавно підписав новий контракт до літа 2028 року.

Читайте також: Олімпійська збірна України у першому матчі в історії поступилась Японії

Ексгравець Боруссії Дортмунд розкритикував керівництво німецького клубу

607
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К