Поділитись:

Джованні Рейна названий королем КОНКАФ - він виграв "Золотий м'яч"

Понеділок, 25 березня 2024, 10:19
273
0
0
Джованні Рейна названий королем КОНКАФ - він виграв "Золотий м'яч"

фото: Getty Images

Суперзірка USMNT Джованні Рейна був визнаний найкращим гравцем Ліги націй КОНКАКАФ, отримавши "Золотий м'яч" після перемоги США

Рейні вручили "Золотий м'яч" після того, як він забив переможний гол у матчі проти Мексики (2:0), але його справжній героїзм проявився у півфіналі проти Ямайки (3:1), де він відзначився двома гольовими передачами в екстра-таймі - обидві з яких були для Хаджі Райта.

Незважаючи на проблеми на клубному рівні, виступи Рейни в Лізі націй довели, що він все ще є цінним активом для команди Грегга Берхальтера.

Зігравши лише 39 хвилин у Прем'єр-лізі за Ноттінгем Форест з моменту своєї січневої оренди з дортмундської Боруссії, Рейна приїхав до табору збірної США не в найкращій формі та без ігрової практики.

Втім, йому це не завадило, і він, ймовірно, підтвердив свою роль у складі 23-х гравців на Копа Америка цього літа.

Рейна забив п'ять голів у трьох фіналах за USMNT. Це на два більше, ніж у будь-якого іншого гравця в історії чоловічої збірної США.

Тепер США з нетерпінням чекають на Копа Америка цього літа, де вони зіграють з Болівією, Панамою та Уругваєм на груповому етапі. Але перед цим у червні вони проведуть низку міжнародних товариських матчів проти Колумбії та Бразилії.

 

Читайте також: США перемогли Мексику та виграли Лігу Націй КОНКАКАФ (+відео)

Кіліан Мбаппе розкрив секрет, коли саме офіційно затвердить новий клуб

273
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS