Поділитись:

Ерлінг Голанд та Джон Сіна зустрілись у ролику Манчестер Сіті (+відео)

Середа, 20 березня 2024, 10:19
395
0
0
Ерлінг Голанд та Джон Сіна зустрілись у ролику Манчестер Сіті (+відео)

Фото: Getty Images

Манчестер Сіті поділився веселим відеороликом, де Ерлінг Голанд приймає відеодзвінок від "таємного суперфана", який виявився легендою WWE Джоном Сіною.

Сіті обрали жанр комедії для оголошення свого літнього туру Сполученими Штатами 2024 року: Голанд прийняв відеодзвінок від Сіни, який спочатку відмовлявся вмикати камеру для нападника, але був одягнений у довгу біляву перуку, ніби видаючи себе за нього.

Востаннє Сіті був в Америці влітку 2022 року і цього разу заплановано провести чотири товариські матчі з різними суперниками. Вони зіграють з Селтіком у Чапел-Хілл, Північна Кароліна, 23 липня, а через чотири дні - з Міланом та зіркою USMNT Крістіаном Пулішичем на культовому стадіоні Янкі в Нью-Йорку. Потім - Орландо, штат Флорида, де 30 липня відбудеться матч з Барселоною, і, нарешті, зустріч з Челсі на стадіоні Огайо 3 серпня. Зрештою, Сіті прагне розширити присутність свого бренду на високоприбутковому північноамериканському ринку, щоб конкурувати з такими командами, як Манчестер Юнайтед, Ліверпуль, Арсенал, Реал Мадрид і Барселона.

Мрія Сіті - утримати трофей, який вони виграли у 2023 році, і ця ідея все ще актуальна. Однак вони також можуть закінчити сезон без жодного з трьох трофеїв. Лише одне очко відділяє "Містян" від лідера Прем'єр-ліги Арсеналу після 28 ігор, тоді як півфінал проти Челсі та або Манчестер Юнайтед або Ковентрі стоїть між ними та славою Кубка Англії.

Команда Пепа Гвардіоли також залишається фаворитом на перемогу в Лізі чемпіонів, що зробить її першим англійським клубом, який стане чемпіоном Європи протягом двох сезонів поспіль з часів Ноттінгем Форест у 1980 році, але для цього вона має здолати Реал Мадрид у чвертьфіналі в наступному місяці. Усе це пройде набагато легше, якщо ранні побоювання щодо травми Ерлінга Голанда виявляться не правдою.

Читайте також: Стало відомо, чи очолить Клопп збірну Німеччини

395
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS