Поділитись:

Зірковий гравець Манчестер Сіті хоче повернутись у Бенфіку (+відео)

Вівторок, 19 березня 2024, 08:49
286
0
0
Зірковий гравець Манчестер Сіті хоче повернутись у Бенфіку (+відео)

фото: Getty Images

Бернарду Сілва пожартував на тему можливого відходу з Манчестер Сіті, зізнавшись, що повернутися до Бенфіки найближчим часом було б "метою кар'єри і життя".

Контракт 29-річного португальського легіонера з Манчестером закінчується у 2026 році, але це не зупинило чутки про повернення до клубу його дитинства, які продовжують циркулювати, особливо в його рідній країні. Відповідаючи на запитання португальського видання SIC, чи можливе повернення до Бенфіки, Сілва відмовився це виключати і навіть пожартував, що це може статися раніше, ніж ми думаємо.

Півзахисник Сіті відповів на запитання експерта і відомого вболівальника Бенфіки Рікарду Араужо Перейри:

«Як далеко я від повернення? Думаю, люди трохи втомилися від цього питання. Минуло вже багато часу. Я впевнений, що повернуся, але не знаю коли, важко визначити час і сказати, чи це буде через два роки, чи через три, чи наступного року з [нинішнім босом Бенфіки] Роджером Шмідтом [сміється].

 

Але я говорив це кілька разів, і я думаю, що люди втомилися це чути: без сумніву, повернення в Бенфіку - це мета моєї кар'єри і мого життя».

Коментарі Сілви відображають його любов до Бенфіки, клубу, за який він лише тричі виступав у головній команді, але в якому він почав грати у 12-річному віці, а потім пройшов шлях до команд U15, U17 та U19.

У 2014 році Сілва перейшов до Монако, а через три роки його придбав Сіті, де він став одним з найкращих гравців у світі на своїй позиції. Португалець доклав чимало зусиль, щоб виграти незліченну кількість трофеїв за часів Пепа Гвардіоли, включаючи історичну потрійну перемогу в минулому сезоні.

Гравець Сіті робить перерву у клубній діяльності, нещодавно забезпечивши своїй команді вихід до півфіналу Кубка Англії, де вона зіграє з Челсі за право захищати свою корону. Роберто Мартінес викликав Сілву на майбутні товариські матчі збірної Португалії проти Швеції та Словенії, які відбудуться наприкінці цього місяця.

 

Читайте також: Тренеру Барселони загрожує подовжена дискваліфікація

Україна домовилась про товариську гру з європейською топзбірною

286
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К