Поділитись:

В Боснії і Герцеговині великий скандал напередодні матчу з Україною

Понеділок, 18 березня 2024, 16:53
721
0
0
В Боснії і Герцеговині великий скандал напередодні матчу з Україною

фото reprezentacija.ba

В Кубку Боснії і Герцеговини трапився великий скандал, який має відображення і на підготовці збірної до матчу з Україною.

Справа в тому, що 13 березня Сараєво грав матч-відповідь чвертьфіналу Кубка Боснії і Герцеговини з Борацем. Матч вийшов нервовим - в ньому було показано 9 жовтих карток і 1 червона.

Зокрема, 7 з цих попереджень та вилучення отримали гравці Сараєво. Вони були розлючені суддівством і цей гнів не вгамовувало навіть те, що свій єдиний гол їм вдалося забити з пенальті.

У підсумку, за рахунку 2-1 на користь суперника, вже в компенсований до другого тайму час спортивний директор Сараєво забрав команду з поля.

Проте на цьому все не закінчилось, бо на наступний день президент Сараєво вийшов з заявою про те, що клуб починає "хрестовий похід проти корупції у боснійському футболі". Окрім того, він закликав доєднатись до них інші клуби, оскільки це робить заради всіх.

Відобразився цей скандал і на збірній Боснії, яка мала готуватися до матчу проти України на базі Сараєво. Проте, за інформацією порталу Reprezentacija.ba, місцева федерація вирішила обірвати всі зв'язки із Сараєво. Тому в понеділок та вівторок збірна тренуватиметься на центральному стадіоні країни Грбавица, а в середу переїде до Зениці, де на стадіоні Біліно Поле проведе передматчеве тренування.

Також повідомляється, що це означатиме трохи довший шлях на тренування, ніж дорога з готелю в Іліджі, де зупинилася збірна, до тренувального збору в Бутмірі.

Нагадаємо, що матч України з Боснією та Герцеговиною відбудеться 21 березня в боснійській Зенеці на стадіоні Біліно  Поле. Старт гри о 21:45 за київським часом. 

Читайте також:

Тернистий шлях збірної України до Євро-2024

Бущан розповів, завдяки чому Лунін став основним голкіпером Реала

Захисник збірної України розповів, у чому сила команди

721
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К