Поділитись:

Юрген Клопп накричав на репортера та втік з інтерв'ю (+відео)

Понеділок, 18 березня 2024, 13:49
610
0
0
Юрген Клопп накричав на репортера та втік з інтерв'ю (+відео)

фото: Getty Images

Репортер, який змусив Юргена Клоппа втекти з післяматчевого інтерв'ю, розповів, що розлючений бос Ліверпуля зробив далі.

Німецький тактик був не в найкращому настрої після того, як його команда зазнала драматичної поразки 4:3 від запеклих суперників Манчестер Юнайтед в епічному чвертьфінальному протистоянні Кубка Англії на Олд Траффорд. Після того, як його запитали про нібито недостатню інтенсивність його команди в додатковий час, коли Амад Діалло вирвав перемогу на 121-й хвилині, Клопп сказав, перш ніж піти геть:

«Давай! Ти, очевидно, не в найкращій формі. У мене не вистачає на це нервів».

Нільс Крістіан Фредеріксен ставив запитання, і він розповів про те, що напруга продовжувала зростати після того, як камери вимкнулися:

«Я був дуже здивований цим, а ті, хто стояв навколо, були налякані і майже притиснуті до стіни. Він продовжив бігти по коридору, де кричав і кричав на мене. Я також пішов за ним, тому що мені здалося, що це було щось дивне».

Ліверпуль двічі вів у рахунку проти Юнайтед, в основний час і після того, як Харві Елліотт влучив у сітку в екстра-таймі, але не зміг втриматися і став свідком диких сцен святкування, коли "червоні дияволи" вирушили на Вемблі, щоб підготуватись до півфінального протистояння з Ковентрі Сіті, що стало сюрпризом для них.

 

Читайте також: Миколенко: Джеко небезпечний чоловік

Стало відомо скільки заробляють працівники UPL.TV

 

610
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS