Поділитись:

Реал Бетіс - Вільярреал: прогноз Конкурента на матч Ла Ліги, 10 березня 2024

Автор: Сергій Мозолюк |
Неділя, 10 березня 2024, 08:47
432
0
0
Реал Бетіс - Вільярреал: прогноз Конкурента на матч Ла Ліги, 10 березня 2024

Фото: GettyImages

Ла Ліга, 28-ий тур – Реал Бетіс прагне відновитися після поразки, зустрічаючись з Вільярреалом, який натомість прагне продовжити свою безпрограшну серію. А якщо ви хочете зробити ставку на своїх фаворитів, то скористайтеся бонусом від БК Favbet.

 

Реал Бетіс - Вільярреал

 

Неділя, 10 березня, 22:00.

П'ятиматчева безпрограшна серія Бетіса в Ла Лізі завершилася мінімальною поразкою з рахунком 2:1 Атлетіко Мадриду, що ставить під сумнів їхнє утримання шостого місця в турнірній таблиці, оскільки переслідувачі дихають їм у спину. Останні домашні виступи у всіх турнірах і проти майбутніх суперників Вільярреала також не гарантують команді Мануеля Пеллегріні здобуття трьох важливих очок.

Вони, безумовно, сподіватимуться, що переконлива перемога з рахунком 3:1 над Атлетіком Більбао в їхньому останньому домашньому матчі Ла Ліги допоможе забути розчарування від лише однієї перемоги за вісім попередніх домашніх ігор (4 нічиї, 3 поразки), тим більше, що до цього періоду входили нічиї проти Гетафе (1- 1) та Алавеса (0-0), які розпочали цей тур з обох боків від Вільярреала в турнірній таблиці.

Вільярреал фактично вилетів з Ліги Європи, програвши перший матч 0:4 в Марселі, і їм також знадобиться дивовижна домашня серія, щоб повернутися до єврокубків у сезоні 2024/25. Їхня остання форма в Ла Лізі, яка включає блискучі перемоги над Барселоною (5:3 на виїзді) та Реалом Сосьєдадом (3:1 на виїзді) у серії з семи безпрограшних матчів у цьому турнірі (3 перемоги, 4 нічиї), може бути вже запізно, щоб вплинути на турнірну ситуацію.

Вони розпочали цей тур, все ще відстаючи від Бетіса на десять очок, що є серйозною перевагою, яку потрібно скоротити всього за 11 матчів, але обнадійливо те, що вони програли лише раз у чотирьох останніх зустрічах віч-на-віч на Естадіо Беніто Вільямарін. Також є ознаки того, що вони покращують свою гру проти сильних суперників, оскільки до перемог над Барселоною та Сосьєдадом у двох із останніх трьох виїзних матчів Ла Ліги Вільярреал програв усі десять матчів ліги проти команд, які разом із Бетісом входили до топ-9 на початку цього туру!

Футболісти, за якими варто стежити: Бетісу потрібно більше від бразильця Вілліана Жозе, який зробив гол або асист у кожній із двох останніх перемог команди в Ла Лізі, а також забив вирішальний гол в матчі-відповіді. Для Вільярреала новобранцю Александру Сьорлоту залишилося забити один гол, щоб повторити 11 результативних матчів, які він зробив минулого сезону Ла Ліги за Реал Сосьєдад.

Цікава статистика: У 81% матчів Вільярреала в Ла Лізі цього сезону забивали обидві команди.

Очікується на відкритий матч із гольовими моментами біля обох воріт. Бетіс прагне повернутися на шлях перемог після невеликої невдачі, тоді як Вільярреал сподівається продовжити свою безпрограшну серію та покращити свої шанси на єврокубки.

Букмекери вважають Бетіс фаворитом з коефіцієнтом 2.05.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що буде нічия:

Перемога Реал Бетіса - 32%. 
Нічия - 44%. 
Перемога Вільярреала - 25%.

Читайте також: Реал Мадрид - Сельта: прогноз Конкурента на матч Ла Ліги, 10 березня 2024

432
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS