Поділитись:

Жирона - Осасуна: прогноз Конкурента на матч Ла Ліги, 9 березня 2024

Автор: Сергій Мозолюк |
Субота, 09 березня 2024, 09:33
328
0
0
Жирона - Осасуна: прогноз Конкурента на матч Ла Ліги, 9 березня 2024

Фото: GettyImages

Жирона з українцями Артемом Довбиком та Віктором Циганковим прагне повернутися на шлях перемог, вирушаючи в гості до Осасуни. А якщо ви хочете зробити ставку на своїх фаворитів, то скористайтеся бонусом від БК Favbet

 

Жирона - Осасуна

Субота, 9 березня, 22:00.

Надії Жирони на титул майже зникли після третьої поразки в чотирьох матчах Ла Ліги (1 перемога). Нещодавно вони зазнали першої поразки в сезоні від команди, яка не входить до п'ятірки найкращих, поступившись з рахунком 1:0 на виїзді Мальорці. Тренер Мічел, розумно оцінюючи ситуацію, вже переключив свою увагу з перемоги в лізі на забезпечення їхнього першого місця в топ-4, підтвердивши, що це залишається їхньою головною амбіцією за 11 турів до кінця.

З моменту, як Алавес посів четверте місце за підсумками сезону 1999/2000, жодна команда не опускалася нижче четвертого місця за підсумками сезону, коли посідала місце в топ-2 після 27 турів, тому для Жирони буде історичним падінням, якщо вони не візьмуть участі в Лізі чемпіонів 2024/25. Це також буде порушенням тенденції, якщо вони не зможуть відігратися проти Осасуни цього тижня, адже вони виграли всі дев'ять домашніх матчів Ла Ліги проти клубів, які починають цей тур на восьмому місці або нижче (загальний рахунок 28-7).

Осасуна обігнала Гетафе і піднялася у верхню половину таблиці завдяки домашній перемозі з рахунком 1:0 над Алавесом у понеділок. Цей результат зберіг їхні сподівання на участь у єврокубках наступного сезону, наблизившись до топ-6 на шість очок, враховуючи, що фактично може бути сім місць у єврокубках, якщо Атлетік Більбао виграє фінал Кубка Іспанії у квітні та посяде місце в топ-6.

"Лос Рохілос" також досягли обнадійливих результатів на виїзді останнім часом, повернувшись додому з очками в трьох із чотирьох останніх виїзних поїздок у Ла Лізі (1 перемога, 2 нічиї, 1 поразка), незважаючи на те, що всі три рази вони були аутсайдерами. Хоча це дозволяє їм кидати виклик багатьом суперникам, очки, здобуті у Жирони, стануть найбільш вагомими, оскільки вони програли всі три матчі Ла Ліги на виїзді проти клубів, які починають цей тур у топ-6, остання з яких відбулася проти Барселони наприкінці січня (1-0).

Футболісти, за якими варто стежити:

  • Після двох голів у компенсований час в останньому домашньому матчі Ла Ліги Жирони, Савіо має ідеальний результат у цьому чемпіонаті, коли він забиває (6 перемог).
  • Аналогічно, Анте Будімір був єдиним гравцем, який забивав голи за Осасуну в трьох із останніх чотирьох виїзних матчів Ла Ліги, які вони зіграли внічию або перемогли.

Цікава статистика: Жирона разом з іншими командами здобула рекордні в лізі шість перемог у цьому сезоні після пропущеного першого гола (1 нічия, 4 поразки).

Очікується, що Жирона повернеться на шлях перемог, але Осасуна продасть їм цю перемогу дорогою ціною. 

Букмекери вважають Жирону фаворитом з коефіцієнтом 1.62.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що каталонці переможуть: 

Перемога Жирони - 43%. 
Нічия - 29%. 
Перемога Осасуни - 28%. 

Читайте також: Мічел Санчес мріє про Лігу чемпіонів з Жироною

Реал Мадрид планує презентацію Мбаппе перед Євро-2024

Беллінгем звинувачує суддів Ла Ліги у переслідуванні після отримання червоної картки

 

328
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS