Поділитись:

Марсель - Вільярреал: прогноз Конкурента на перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи, 7 березня 2024

Автор: Аліна Тимченюк |
Четвер, 07 березня 2024, 08:16
280
0
0
Марсель - Вільярреал: прогноз Конкурента на перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи, 7 березня 2024

фото: Getty Images

Матч Марсель - Вільярреал відбудеться 7 березня в рамках першого матчу 1/8 фіналу Ліги Європи, початок - 22:00 за київським часом. А якщо ви хочете зробити ставку на своїх фаворитів, то скористайтеся бонусом від БК Favbet.

 

 

Олімпік Марсель - Вільярреал

 

 

Четвер, 7 березня, 22:00

Марсель вийшов до 1/8 фіналу після перемоги над Шахтарем в 1/16 фіналу. Зігравши внічию 2:2 на виїзді в першій грі, "провансальці" перемогли вдома - 3:1. У плей-оф Ліги Європи французький клуб опинився після того, як посів друге місце у своїй групі, поступившись першим Брайтону, а також випередивши Аякс і АЕК.

У минулому турі своєї національної першості жителі півдня на виїзді здобули розгромну перемогу над Клермоном (5:1). Тим самим команда виграла третій матч поспіль у різних турнірах. Перед цим вона також перемогла на своєму полі в Лізі 1 Монпельє (4:1).

У шести останніх матчах у всіх турнірах Марсель зазнав лише однієї поразки за трьох перемог і двох нічиїх. На сьогодні він має переможну серію в три поєдинки, що дало змогу клубу вийти в 1/8 фіналу Ліги Європи і наблизитися до зони єврокубків Ліги 1 на відстань трьох очок.

П'єр-Емерік Обамеянг - найкращий бомбардир команди в Лізі Європи та чемпіонаті країни із сімома та дев'ятьма голами відповідно.

 

Вільярреал вийшов до 1/8 фіналу завдяки перемозі в групі, де також грали Ренн, Маккабі Хайфа і Панатінаїкос. У шести матчах групового раунду левантійці набрали 13 очок із 18-ти можливих завдяки чотирьом перемогам за однієї нічиєї та однієї поразки.

У попередньому турі іспанської Прімери "Жовта субмарина" здобула перемогу. На своєму полі вона розгромила Гранаду (5:1). Ця перемога стала для клубу другою поспіль. У попередній грі колектив також у рамках Ла Ліги крупно обіграв Реал Сосьєдад (3:1).

В останніх семи матчах, які припали на Ла Лігу, Вільярреал не програв за трьох перемог і чотирьох нічиїх. З одного боку, такі результати дозволяють йому убезпечити себе від вильоту, маючи відрив у 13 очок, але з іншого - не дають змоги боротися за вихід у єврокубки, до якого аж 10 балів.

Букмекери вважають Марсель фаворитом з коефіцієнтом 2.00

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Олімпіік переможе:

Перемога Марселя: 45% 
Нічия: 32%
Перемога Вільярреала: 23%

Читайте також: Став відомий список гравців олімпійської збірної України на збори в Угорщині та товариський матч з Японією

Карло Анчелотті назвав Беллінгема кращим за легендарного бразильського півзахисника

280
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS